Antena Meniu Search
x

Un vrâncean emoţionat a băut un păhărel înainte de examenul auto pentru a prinde curaj. Poliţistul l-a ''mirosit'' pe loc

''Curaj lichid'' înainte să dea de permis. Un bărbat de 30 de ani, din Nereju, s-a prezentat băut la proba practică pentru obţinerea permisului de conducere, a informat Instituţia Prefectului din judeţul Vrancea.

de Redactia Observator

la 15.12.2022, 15:35

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Arhivă

Un bărbat din Vrancea s-a gândit să-şi facă puţin curaj înainte să dea proba practică pentru permisul de conducere. Miercuri, 14 decembrie, poliţiştii au avut parte de o surpriză când s-a prezentat candidatul din comuna Nereju, judeţul Vrancea, în vârstă de 30 ani. 

Bărbatul mirosea extrem de puternic a alcool, ceea ce a determinat solicitarea unui echipaj de la Biroul Rutier Focşani. Astfel, echipajul trimis s-a deplasat la faţa locului, candidatul fiind testat cu alcooltestul, rezultatul emis fiind de 0,50% alcool în aerul respirat, potrivit comunicatului Prefecturii Vrancea.

Potrivit sursei citate, în urma verificărilor întreprinse, candidatul a fost respins de la examenul auto. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Un vrâncean emoţionat a băut un păhărel înainte de examenul auto pentru a prinde curaj. Poliţistul l-a ''mirosit'' pe loc