Antena Meniu Search
x

Un VW Golf a început să ardă în mers, pe o stradă din Oradea. Șoferul a reușit să iasă singur din mașină

Un autoturism marca Volkswagen a început să ardă în timp ce se afla în mers, pe o stradă din Oradea. Incidentul s-a produs joi dimineață și, din fericire, nimeni nu fost rănit. Șoferul a reușit să iasă singur din mașină, iar pompierii au stins focul.

de Redactia Observator

la 09.11.2023, 11:53

Pompierii ISU Crișana au fost chemați joi dimineața să stingă un incendiu izbucnit la un autoturism marca Volkswagen, care se afla în mers, pe strada Meșteșugarilor din Oradea.

Focul se manifesta în partea din față a mașinii.

"La ora 07.23, echipajele Detașamentului 2 de Pompieri Oradea au fost alertate pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism aflat în mers, pe strada Meșteșugarilor din municipiu. Pompierii militari au localizat și lichidat incendiul, care se manifesta în partea din față a autovehiculului, în aproximativ 10 minute de la primirea apelului prin 112, în limitele găsite", anunță ISU Crișana.

Defect la instalația electrică

Cel mai probabil, spun pompierii, incendiul a fost provocat de un scurtcircuit determinat de un cablu electric defect. "Din fericire, conducătorul auto nu a fost rănit, acesta reușind să parcheze rapid mașina și să se autoevacueze la timp", mai precizează reprezentanții ISU, potrivit ebihoreanul.ro.

Focul a distrus capota și materialele combustibile din compatimentul motor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Un VW Golf a început să ardă în mers, pe o stradă din Oradea. Șoferul a reușit să iasă singur din mașină