Antena Meniu Search
x

Galerie foto Una dintre adolescentele drogate şi violate de afaceristul din Gorj a încercat să se sinucidă

Au trăit o experienţă traumatică şi din care nu îşi vor reveni prea curând. Fetele drogate şi violate de omul de afaceri din Gorj nu sunt încă pregătite să meargă mai departe, deşi urmează şedinţe de psihoterapie de două luni de zile.

de Monica Palade

la 20.10.2021, 12:39

Una dintre ele a încercat recent chiar să îşi ia viaţa. Copila s-a automutilat şi s-a tăiat cu caterul, provocându-şi pe picioare peste 50 de tăieturi, informează reporterul Observator Alin Stan.

În plus, spune tatăl său, adolescenta, care s-a mutat în Italia cu mama sa, este într-o depresie puternică şi a început să deseneze lucruri stranii. De teamă ca într-o zi, tentativa de sinucidere să nu-i reuşească, mama a renunţat la serviciu şi stă lângă ea nonstop.

A încercat să se sinucidă

De cealaltă parte, omul de afaceri Laurențiu Maronidis, aflat în arest, a încercat să scape cu o măsură preventivă mai blândă, cea a arestului la domiciliu. Judecătorii i-au respins însă cererea, la sfârşitul săptămânii trecute.

Reamintim că Laurențiu Maronidis, un afacerist de 47 de ani, din Gorj, este acuzat că a abuzat sexual două copile de 15 ani. Totul s-ar fi întâmplat la piscina pe care o deţine. Bărbatul le-ar fi dat fetelor pe care le cunoştea de mici mai multe băuturi cu alcool, iar apoi a profitat de ele. Scenele oribile au fost filmate de camerele de supraveghere, iar o parte dintre imagini au ajuns pe Internet.

Înspăimântător este faptul că familiile victimelor îl ştiau foarte bine pe afacerist. "Îl cunosc de câţiva ani. Niciodată nu mi-a trezit vreo suspiciune că ar putea să facă aşa ceva". "Bineînţeles că ne cunoşteam şi ne cunoaştem de peste 30 de ani. Fata mea a crescut acolo, de la vârsta de 3 ani merge acolo la acea piscină", spun şocaţi părinţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Una dintre adolescentele drogate şi violate de afaceristul din Gorj a încercat să se sinucidă