Antena Meniu Search
x

Una dintre cele mai mari pieţe din Rusia ARDE! Mii de oameni au fost evacuaţi, după ce o EXPLOZIE a pulverizat parcarea subterană (VIDEO)

O explozie a pulverizat parcarea subterană a uneia dintre cele mai mari pieţe din Rusia. Peste 3.000 de oameni au fost evacuaţi după ce întreaga construcţie a î

O explozie a pulverizat parcarea subterană a uneia dintre cele mai mari pieţe din Rusia. Peste 3.000 de oameni au fost evacuaţi după ce întreaga construcţie a început să ardă. 

Piaţa Sindika, aflată la periferia nord-vestică a capitalei Moscova, e cuprinsă de flăcări şi peste 100 de pompieri se luptă de câteva ore cu focul.

Cel puţin o persoană a fost rănită din cauza flăcărilor, relatează Sergey Poletykin, şeful serviciilor de urgenţă din Moscova. Bărbatul a fost spitalizat, după ce s-a intoxicat cu fum.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Surse din presa rusă susţin că nu se cunoalte cauza exploziei care a provocat incendiul.

Aproape 55.000 de metri pătraţi din acest centru comercial, specializat în vânzarea materialelor de construcţie şi decoraţiunilor, erau cuprinşi de flăcări în jurul orelor 18.50, potrivit comunicatului.

Nori imenşi de fum negru dens s-au ridicat deasupra clădirii al cărei acoperiş s-a prăbuşit parţial, a constatat un corespondent al agenţiei France Presse.

'În total, 3.000 de persoane au fost evacuate din clădire', a declarat Ministerul pentru Situaţii de Urgenţă, precizând că incendiul s-a soldat cu 'răniţi, potrivit informaţiilor preliminare'.

Peste 290 de pompieri, 170 de maşini de pompieri şi trei elicoptere au fost trimise la faţa locului, potrivit aceleiaşi surse.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Una dintre cele mai mari pieţe din Rusia ARDE! Mii de oameni au fost evacuaţi, după ce o EXPLOZIE a pulverizat parcarea subterană (VIDEO)