Antena Meniu Search
x

Video Unde este Cătălin Cherecheş: anchetatorii merg pe două piste. În România, cad capete din Poliţie după fuga primarului

Primele demiteri în scandalul plecării lui Cătălin Cherecheş din România: şeful Poliţiei de Frontieră şi şeful IPJ Maramureş. O cercetare disciplinară a început şi pentru agentul care i-a permis lui Cătălin Cherecheş să iasă din ţară cu buletinul vărului lui. primarul din Baia Mare a reuşit să fugă din ţară vineri, chiar în ziua în care a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare pentru corupţie. Asta deşi era dat în urmărire generală, după ce nu a fost găsit acasă. Nici acum autorităţile nu au reuşit să-i dea de urmă.

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 27.11.2023, 13:39

Vezi și

Sunt mai multe indicii, mai mult piste pe care Poliţia le verifică în acest moment. Una dintre piste ar fi că Cherecheş s-ar afla undeva în Italia, la 100 de kilometri de Sicilia, pe o insulă. Sau în zona Milano, acolo unde ar avea rude. Potrivit unor surse Observator, o altă pistă verificată ar fi Austria. Cert este că primarul din Baia Mare a plecat spre Vestul Europei atunci când a ieşit din ţară.

Rămâne de văzut unde vor duce aceste indicii şi cât de repede va fi găsit Cătălin Cherecheş pentru a fi adus să-şi ispăşească pedeapsa. Până atunci, cad primii vinovaţi din acest scandal. La câteva zile după ce Cherecheş a reuşit să fugă din ţară cu buletinul unei rude a fost demis şeful Poliţiei de Frontieră, iar doi adjuncţi au fost schimbaţi din funcţie. S-au făcut schimbări şi la IPJ Maramureş, dar şi la DIPI Maramureş. Asta pe lângă poliţistul care i-a permis lui Cherecheş să iasă din România, poliţist care este cercetat disciplinar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Unde este Cătălin Cherecheş: anchetatorii merg pe două piste. În România, cad capete din Poliţie după fuga primarului