Antena Meniu Search
x

Isprava unui şofer putea să-l coste viaţa! Bărbatul s-a înfipt cu maşina în singurul stâlp de pe marginea unui drum din Suceava

Un sucevean, care a băut până n-a mai ştiu de el, s-a urcat la volan. Aburii alcoolului i-au întunecat atât mintea, cât şi vederea.

Vezi și

Un sucevean, care a băut până n-a mai ştiu de el, s-a urcat la volan. Aburii alcoolului i-au întunecat atât mintea, cât şi vederea. Şi a confundat drumul cu un stâlp - singurul care exista pe marginea şoselei! A intrat în plin în el şi numai norocul a făcut să nu accidenteze şi pe alţii.

Cadrele medicale ajunse la locul accidentului se miră cum s-a putut urca bărbatul la volan. Abia se mai ţine pe picioare şi, ca să meargă, e sprijinit de poliţişti. A fost adus la spital să i se recolteze probe de sânge pentru a i se stabili alcoolemia, deoarece n-a fost în stare să sufle în etilotest. Nici nu e de mirare că a intrat cu maşina într-un stâlp de electricitate.

Şoferul se ducea spre casă, însă n-a mai ajuns. S-a înfipt cu maşina în singurul stâlp de pe drum. Şi foarte mult noroc a avut bărbatul, care a scăpat teafăr din accident. Imediat ce-au aflat despre isprava sa, rudele au ajuns în grabă şi i-au luat apărarea.

Când se va trezi din beţie, şoferul va da afla că poliţiştii i-au deschis dosar penal pentru aventura bahică la volan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Isprava unui şofer putea să-l coste viaţa! Bărbatul s-a înfipt cu maşina în singurul stâlp de pe marginea unui drum din Suceava