Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Ursul năzdrăvan şi câinele curajos: Reţeta unei goane nebune prin curtea unei brașovence. Marea ''înfruntare'', filmată

Paza bună trece primejdia rea. Un câine dintr-o localitate din Braşov şi-a luat rolul în serios şi a alergat prin toată curtea ...un urs. Neînfricat, patrupedul şi-a apărat stăpâna care a fost luată prin surprindere de toată scena.

de Claudiu Loghin

la 26.05.2023 , 14:30

Incidentul s-a încheiat, din fericire, cu bine pentru proprietara casei. Totul s-a întâmplat în seara zilei de marţi, într-un cartier mărginaş al Braşovului. 

În imagini se poate vedea ursul de talie mai mare, care o ia la goană prin curtea femeii. În cele din urmă, câinele a reuşit să alunge animalul din curte.

În dimineaţa acelei zile, la mică distanţă, la mai puţin de doi kilometri, ursul a fost semnalat chiar în apropierea unui mare spital din Braşov. Atunci a fost emis un mesaj Ro-Alert, iar echipele poliţiei şi jandarmeriei au fost în teren pentru a se evita orice atac asupra omului.

Vezi și
Claudiu Loghin Like

Lucrez în presă din 1999. Din 2004, sunt în televiziune.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Ursul năzdrăvan şi câinele curajos: Reţeta unei goane nebune prin curtea unei brașovence. Marea ''înfruntare'', filmată