Antena Meniu Search
x

Video Ursuleţ la plimbare prin Braşov, în plină zi, aproape de Spitalul Sf. Constantin. A fost trimisă o avertizare Ro-Alert

Un cioban în vârstă de 29 de ani a fost operat de urgenţă, după ce a fost rănit grav de un urs, în judeţul Braşov. Omul s-a prezentat pe picioarele lui la Spitalul Judeţean din Braşov, dar medicii sunt rezervaţi în privinţa recuperării lui. Pe de altă parte, o averizare RO-Alert i-a anunţat în această dimineață pe braşoveni despre prezența unui urs în zona spitalului Sfântul Constantin.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 23.05.2023, 13:50

Vezi și

Ursul a fost văzut în această dimineaţă, la 50 de metri de intrarea unuia dintre cele mai mari spitale din centrul ţării. Paznicii au declarat că au văzut ursul de talie mică destul de aproape, acelaşi lucru fiind confirmat şi de aparţinătorii sosiţi la spital, dar şi de oamenii care se aflau în zona de picnic, la iarbă verde.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov a trimis, de asemenea, un mesaj Ro-Alert, sfătuind localnicii să nu se apropie de respectivul perimetru. Totul este monitorizat pentru a se putea interveni rapi în situaţii de urgenţă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Ursuleţ la plimbare prin Braşov, în plină zi, aproape de Spitalul Sf. Constantin. A fost trimisă o avertizare Ro-Alert