Antena Meniu Search
x

Video Vacanţe distruse pentru mii de oameni. WizzAir, pe primul loc în topul companiilor cu probleme, cu peste 40% din zboruri anulate

Este haos pe marile aeroporturi, în plin sezon turistic. Au fost zboruri anulate şi vacanţe date peste cap pentru mii de oameni în ultimele două luni.

de Redactia Observator

la 21.07.2023, 17:29

Vezi și

Numai în luna iunie a acestui an au fost anulate cu 55% mai multe zboruri decât în luna anterioară.

Potrivit unei analize realizate de un tur operator online, pentru zborurile înregistrate din şi înspre România, compania aeriană Wizz Air se află în capul listei, cu un total de peste 40% de zboruri anulate sau întârziate. Pe locul doi se află compania Hisky, cu un procent de peste 10%, urmat la o mică distanţă de Ryanair.

Lufthansa, Air connect, Tarom, Aeroitalia şi Austrian Airilines se află şi ele pe lista companiilor care au anunţat modificări considerabile ale orarului de zbor în prima lună de vară. Observăm, aşadar, că probleme apar nu doar la companiile low cost, ci şi la cele de linie. Totodată, printre aeroporturile care au întâmpinat cele mai multe probleme se numără cele din Londra, Dublin, Paris, Bruxelles sau Roma.  Din fericire, acestea sunt mai degrabă detinaţii de city break, şi nu neapărat destinaţiile tipice de vacanţă ale românilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Vacanţe distruse pentru mii de oameni. WizzAir, pe primul loc în topul companiilor cu probleme, cu peste 40% din zboruri anulate