Antena Meniu Search
x

Video Val de tragedii pe drumurile din România. Doi soţi au murit în Arad, un tânăr a sfârşit proiectat prin plafonul maşinii

Seară tragică pe şosele din ţară! Mai multe persoane şi-au pierdut viaţa, iar altele au ajuns în stare gravă la spital, în urma unui val de accidente de circulaţie. Viteza şi neatenţia au fost principalele cauze ale evenimentelor rutiere petrecute aseară. 

Vezi și

Un grav accident rutier a avut loc aseară pe DN 72A, în dreptul localităţii Gheboieni, din judeţul Dâmboviţa. Martorii spun că o şoferiţă a vrut să facă o depăşire periculoasă, dar a pierdut controlul volanului, iar maşina pe care o conducea s-a răsturnat.

Cum s-a întâmplat?

A depăşit...

Şi s-a răsturnat aici?

Pe acelaşi subiect

Da!

Avea viteză?

Mare, maree!

Femeia care se afla la volan a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, cu mai multe traumatisme.

Dumitru Stoica, ISU Dâmboviţa: Un autoturism răsturnat în afara părţii carosabile, victima a fost preluată de echipajul SAJ când am ajuns la faţa locului. Am scos-o noi din maşină, era conştientă, ştia ce s-a întâmplat.

Doi soţi s-au prăbușit cu mașina în Canalul Morilor din Arad

Tot aseară, doi arădeni, soţ şi soţie, şi-au pierdut viaţa în apropierea oraşului Ineu. Cei doi veneau de la o înmormântare, iar în drum spre casă, într-o curbă uşoară, bărbatul ar fi pierdut controlul volanului, iar maşina a ajuns într-un canal cu apă, adânc de 2 metri. Salvatorii ajunşi la faţa locului i-au găsit pe cei doi soţi înconştienţi, prinşi în maşina răsturnată. Pompierii reuşit să tragă autoturismul la mal, iar medicii au încercat să-i resusciteze. Fără succes, însă.

În localitatea Hinova, din judeţul Mehedinţi, două maşini s-au izbit frontal, violent. În urma impactului, unul dintre autoturisme s-a răsturnat şi s-a făcut praf. Trei persoane, printre care şi un copil de 3 ani, au ajuns la spital.

Virgil Latcu, IPJ Mehedinţi: Am constat că, în cauză, au fost implicate trei autoturisme, şi din evenimentul rutier au rezultat trei victime care au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Drobeta Turnu-Severin pentru acordarea de îngrijiri medicale. 

Şofer proiectat prin plafonul maşinii

Un alt accident mortal s-a petrecut în judeţul Alba, între Sebeş şi Orăştie. Un bărbat de 36 de ani a decedat după ce autoturismul în care se afla s-a răsturnat de câteva ori, iar şoferul a fost proiectat prin plafonul maşinii. 

Razvan Muntean - Serviciul Rutier Alba: A pierdut controlul direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile pe câmp. 

În judeţul Cluj, o femeie şi-a pierdut viaţa şi alte două au fost grav rănite după ce maşina în care se aflau a fost acroşată de un camion. Şoferul acestuia a intrat pe Drumul Naţional 1  de pe un drum secundar, fără să se asigure. În urma impactului extrem de puternic, cele trei femei aflate în autoturism au rămas încarcerate. Conducătorul camionului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Acum, este cercetat pentru ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Val de tragedii pe drumurile din România. Doi soţi au murit în Arad, un tânăr a sfârşit proiectat prin plafonul maşinii