Antena Meniu Search
x

Video Vali Porcişteanu, campion naţional de raliu, acuzat că şi-a călcat soţia cu maşina sub ochii fiicei: "Încearcă să obţină beneficii după divorţ"

Pilotul de raliu, Vali Porcişteanu, este acuzat de fosta soţie că ar fi călcat-o intenţionat cu maşina în parcare. Incidentul s-ar fi produs aseară, în Piteşti, sub ochii fiicei lor.

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 07.07.2021, 20:03

Vezi și

Contactat de Observator, Vali Porcişteanu susţine că este o încercare a fostei soţii de a-l defăima.Poliţia însă cercetează cazul şi după primele verificări confirma varianta femeii.

Sunt imagini filmate chiar de pilotul de raliu Vali Porcişteanu. Maşina a plecat de de pe loc în timp ce fosta soţie era în uşă. Scenele şocante s-au petrecut aseară, pe o stradă din Piteşti. Rănită, în lacrimi şi şchiopătând, tânăra a aşteptat ambulanţa. Susţine că fostul soţ a trecut intenţionat cu cu roata maşinii peste piciorul ei.

Un martor a sunat la 112 şi a reclamat incidentul. "Am urcat copilul în maşină pe locul din dreapta-spate unde era scaunul şi urma să ne punem în mişcare. Când maşina abia s-a pus în mişcare, a început să ţipe că ar fi fost călcată de roata dreapta-spate. Nu mai ieşea din maşină, dacă putem spune aşa, că ar fi fost cumva jumate în maşină, jumate afară. S-a pus uşor în mişcare, moment în care am pus frână că am văzut că începe să ţipe. Da, mi-am dorit să plecăm. Da, asta a fost ideea. Am dorit să plecăm de acolo şi, în momentul respectiv, a zis că a fost agăţată de roată", a declarat Vali Porcişteanu.

Totuşi, poliţia îl contrazice. "După primele verificări, au stabilit că fi accidentat-o pe fost soţie de 29 de ani în momentul în care ar fi plecat de pe loc, dintr-o parcare", a declarat Mădălina Epure, purtător de cuvânt IPJ Argeş. "În urma divorţului, pe scurt, încearcă tot felul de tertipuri pentru defăimare, pentru a obţine tot felul de beneficii", a declarat Vali Porcişteanu.

Totul s-a petrecut sub ochii fiicei celor doi. Valentin Porcişteanu e campion naţional de raliuri. Sportivul de 38 de ani a divorţat anul trecut după o scurtă căsnicie.  Piloitul este cercetat acum pentru vătămare corporală din culpă şi poate scăpa cu o amendă. Pilotul de raliu, Vali Porcişteanu riscă o pedeapsă mai mare, dacă victima depune plângere şi se dovedeşte că gestul a fost intenţionat. Deocamdată, el poate să conducă în continuare pentru că poliţiştii nu i-au suspendat permisul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Vali Porcişteanu, campion naţional de raliu, acuzat că şi-a călcat soţia cu maşina sub ochii fiicei: "Încearcă să obţină beneficii după divorţ"