Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Vânătoare încheiată dezastruos, în Suceava: un bărbat a fost împuşcat din greşeală. A fost transportat urgent la spital (VIDEO)

Medicii din Suceava au făcut mari eforturi pentru a da primul ajutor unui bărbat, care a fost împuşcat la o partidă de vânătoare. Arma unui alt vânător s-ar fi descărcat, accidental.

de Redactia Observator

la 27.11.2016 , 17:31

Medicii din Suceava au făcut mari eforturi pentru a da primul ajutor unui bărbat, care a fost împuşcat la o partidă de vânătoare. Arma unui alt vânător s-ar fi descărcat, accidental.

Un bărbat de 62 de ani a fost împuşcat în picior în timp ce participa la o vânătoare de mistreţi, în judeţul Suceava. A fost vorba despre un accident, spun martorii. S-a întâmplat când grupul de vânători a observat o mişcare, într-un tufiş. Un coleg al victimei a vrut să-şi armeze puşca. Însă arma s-ar fi descărcat, accidental, în piciorul bărbatului de 62 de ani.

Vezi și

Au urmat momente extrem de tensionate. Pentru că se aflau într-o zonă în care accesul cu maşina e imposibil, ei au improvizat o targă din lemn, i-au aplicat un garou rănitului şi l-au transportat într-un loc de unde putea fi preluat de echipajul SMURD.

Pe acelaşi subiect

Şi pentru paramedici a fost foarte dificil, mai ales că terenul era accidentat. Pentru ei a fost şi o cursă cu timpul, pentru că vânătorul a pierdut mult sânge. Au reuşit să-l transporte la Spitalul Judeţean Suceava, unde a fost stabilizat. De acolo, rănitul a fost transportat la Iaşi, pentru că are nevoie de îngrijiri speciale.

Incidentul de la partida de vânătoare este acum anchetat.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi poliță facultativă de asigurare a locuinței?
Observator » Evenimente » Vânătoare încheiată dezastruos, în Suceava: un bărbat a fost împuşcat din greşeală. A fost transportat urgent la spital (VIDEO)