Antena Meniu Search
x

Descoperire șocantă: Fost primar din Alba, găsit cu GÂTUL TĂIAT pe un câmp. Ar putea fi crimă din răzbunare, cred anchetatorii (VIDEO)

Ioan Rusu, fostul primar al comunei Lunca Mureșului, din județul Alba, a fost găsit mort, duminică dimineaţă, pe o stradă din localitate. Fostul edil ar fi fost găsit cu gâtul tăiat și prezenta urme de lovituri de cuțit.

Vezi și

Ioan Rusu, fostul primar al comunei Lunca Mureșului, din județul Alba, a fost găsit mort, duminică dimineaţă, pe o stradă din localitate. Fostul edil ar fi fost găsit cu gâtul tăiat și prezenta urme de lovituri de cuțit. Anchetatorii iau în calcul varianta unei crime din răzbunare.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, Marius Ungureanu, a declarat pentru presa locală că o echipă  formată din procurori şi poliţişti cercetează acest caz şi iau în calcul ipoteza unei crime, însă cauza exactă a morţii va fi stabilită doar după efectuarea necropsiei.

”Da, este o moarte suspectă, se efectuează cercetări la fața locului. Urmează să desfășoare și alte cercetări, inclusiv autopsia medico-legală până vom stabili exact cauza morții”, a spus Marius Ungureanu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba.

Ipoteza unei crime din răzbunare e una dintre variantele luate în calcul de cei care trebuie să elucideze acest caz sinistru.

Ioan Rusu a fost primar în Lunca Mureşului timp de mai multe mandate, până în 2016, când a pierdut alegerile, el fiind unul dintre liderii organizaţiei locale a PSD. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Descoperire șocantă: Fost primar din Alba, găsit cu GÂTUL TĂIAT pe un câmp. Ar putea fi crimă din răzbunare, cred anchetatorii (VIDEO)