Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Vânător de comori, martor la scene de groază într-o pădure din Bistriţa-Năsăud. Descoperirea macabră l-a lăsat fără cuvinte

A pornit la vânătoare de comori, dar s-a trezit în faţa unei descoperiri înfiorătoare. "Înarmat" cu un detector de metale, un bărbat din Bistriţa-Năsăud a plecat în expediţie în pădure, să caute obiecte de preţ. Nimic nu l-a pregătit însă pentru ce avea să găsească. Şocat de priveliştea macabră, a sunat imediat la 112.

de Redactia Observator

la 14.01.2023 , 17:46

Descoperire macabră: câini spânzuraţi în pădure
Descoperire macabră: câini spânzuraţi în pădure

Câini ucişi într-un mod brutal, atârnaţi de crengile copacilor. Asta a găsit un bărbat în Silivașu de Câmpie, Bistriţa-Năsăud. Acesta venise în pădure cu un scop clar: să caute comori cu detectorul de metale. S-a trezit în schimb în faţa priveliştii macabre. Animalele spânzurate în copaci ar fi fost ucise recent, de cel mult câteva zile.

Descoperire macabră: câini spânzuraţi în pădure

Şocat de scena la care a fost martor, bărbatul a sunat la numărul de urgenţă 112, iar în urma apelului său un echipaj de poliţie s-a deplasat la locul groazei. De asemenea, a fost alertat un echipaj de la Poliţia Animalelor. Pădurea în care au fost găsiţi apânzuraţi câinii se află la aproximativ un kilometru distanţă de cel mai apropiat sat.

Articolul continuă după reclamă

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » Vânător de comori, martor la scene de groază într-o pădure din Bistriţa-Năsăud. Descoperirea macabră l-a lăsat fără cuvinte