Antena Meniu Search
x

Vânător de comori, martor la scene de groază într-o pădure din Bistriţa-Năsăud. Descoperirea macabră l-a lăsat fără cuvinte

A pornit la vânătoare de comori, dar s-a trezit în faţa unei descoperiri înfiorătoare. "Înarmat" cu un detector de metale, un bărbat din Bistriţa-Năsăud a plecat în expediţie în pădure, să caute obiecte de preţ. Nimic nu l-a pregătit însă pentru ce avea să găsească. Şocat de priveliştea macabră, a sunat imediat la 112.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 14.01.2023, 17:46

Descoperire macabră: câini spânzuraţi în pădure
Descoperire macabră: câini spânzuraţi în pădure

Câini ucişi într-un mod brutal, atârnaţi de crengile copacilor. Asta a găsit un bărbat în Silivașu de Câmpie, Bistriţa-Năsăud. Acesta venise în pădure cu un scop clar: să caute comori cu detectorul de metale. S-a trezit în schimb în faţa priveliştii macabre. Animalele spânzurate în copaci ar fi fost ucise recent, de cel mult câteva zile.

Descoperire macabră: câini spânzuraţi în pădure

Şocat de scena la care a fost martor, bărbatul a sunat la numărul de urgenţă 112, iar în urma apelului său un echipaj de poliţie s-a deplasat la locul groazei. De asemenea, a fost alertat un echipaj de la Poliţia Animalelor. Pădurea în care au fost găsiţi apânzuraţi câinii se află la aproximativ un kilometru distanţă de cel mai apropiat sat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi avut nevoie de vreun medicament, pe care nu l-aţi găsit în farmacii în ultima perioadă?

Observator » Evenimente » Vânător de comori, martor la scene de groază într-o pădure din Bistriţa-Năsăud. Descoperirea macabră l-a lăsat fără cuvinte