Antena Meniu Search
x

Video Vânzătorul care a trântit o femeie la pământ a fost concediat. După 5 ore de audieri, a fost reţinut pentru 24 de ore. De la ce a pornit incidentul

În sectorul şase la Capitalei, angajatul unui centru comercial a trântit la pământ o femeie, chiar de faţă cu fiica ei. În imaginile apărute pe internet se observă cum bărbatul le împinge brutal pe cele două cliente, în încercarea de a le da afară din magazin.

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 14.02.2022, 20:08

Vezi și

Una dintre femei se prăbuşeşte şi se loveşte grav la cap. Reprezentanţii magazinului şi-au cerut scuze şi au transmis astăzi că l-au dat afară pe angajatul agresiv. 

După cinci ore de audieri, angajatul Vodafone a fost reţinut pentru 24 de ore.

Dat afară după incident

În afară că a fost dat afară de la locul de muncă, agentul de vânzări s-ar putea să aibă şi alte probleme.

După ce au intervenit, sâmbătă la prânz, pentru a aplana conflictul şi au constatat cele întâmplate, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă şi chiar în aceste momente el este audiat la secţia 22 de Poliţie.

Dă explicaţii de ce a acţionat aşa şi le povesteşte ce s-a întâmplat. Totul ar fi pornit de la faptul că cele două femei ar fi atins mai multe telefoane aflate la vânzare, a urmat apoi un schimb de replici între ele şi angajat şi în final le-a îmbrâncit. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Vânzătorul care a trântit o femeie la pământ a fost concediat. După 5 ore de audieri, a fost reţinut pentru 24 de ore. De la ce a pornit incidentul