Antena Meniu Search
x

Video Femeie trântită la pământ de un angajat al Vodafone, chiar de față cu fiica ei, într-un centru comercial din Drumul Taberei

Un incident revoltător a avut loc ieri, în jurul prânzului, într-un magazin din sectorul 6 al Capitalei. O femeie a fost trântită la pământ de un angajat, chiar de faţă cu fiica ei.

de Redactia Observator

la 14.02.2022, 13:11

Vezi și

În imaginile apărute pe internet se observă cum bărbatul încearcă, cel mai probabil, să le dea afară pe cele două femei din magazin, moment în care le împinge brutal, deşi erau mai mulţi clienți acolo.

Polițiștii l-au identificat pe agresor și îl anchetează pentru purtare abuzivă. Într-un răspuns la postarea de pe Facebook, reprezentanţii Vodafone transmit scuze pentru ce s-a întâmplat şi dau asigurări că nu tolerează astfel de comportamente din partea angajaţilor. De asemenea, anunţă că investighează incidentul şi că agentul de vânzări agresiv va fi sancţionat. 

Reacția Vodafone, după incidentul din centrul comercial

O femeie a trimis imaginile în secțiunea de comentarii a unei postări de pe pagina de Facebook a Vodafone România, iar răspunsul nu a întârziat să apară.

"Ne cerem scuze pentru incidentul care a avut loc recent intr-unul din magazinele noastre. Comportamentul agentului de vanzari implicat contravine codului de conduita si etica practicate in cadrul companiei. Prioritatea noastra este sa ne asiguram ca persoana afectata este in afara oricarui pericol si sa investigam incidentul, aplicand sanctiunile care se impun intr-o astfel de situatie. Nu toleram astfel de comportamente si nici pe cei care le manifesta!", au scris reprezentanții Vodafone.

Angajatul Vodafone și-a pus mâinile în cap, după ce a realizat ce a făcut

Oamenii legii s-au sesizat din oficiu și fac cercetări. "În data de 12 februarie 2022, în jurul orei 12.40, prin apel 112, o persoană a sesizat faptul că mama sa ar fi fost agresată de către un angajat al unei societăți comerciale. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 22 Poliție, care au identificat persoanele implicate în conflict. În baza datelor obținute, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6", au transmis polițiștii bucureșteni.

Val de reacții pe Facebook

După cu era de așteptat, imaginile au stârnit un val de furie pe internet, iar comentariile nu au întârziat să apară. Redăm, în continuare, câteva dintre ele:

- Asta da angajat! Ne face "cinste", precum multi altii din pacate...Rusine primitivule! Ti-ar prinde bine sa inveti cei 7 ani de acasa fiindca e evident ca iti lipsesc!

- Ce idiot! Pe de-o parte e bine ca cineva a filmat ca sa facă publica aceasta întâmplare, pe de alta parte păcat ca nu a intervenit nimeni, nici măcar colegul acestui dobitoc! Sunt niște oameni răi și insensibili!

- Nu cred ca e cazul sa criticați o întreaga generație din cauza acestui specimen, cred cu tărie ca sunt foarte mulți tineri care nu sunt de acord cu acest gen de comportament, cred ca fiecare pădure are uscaturile ei.

- Sper să vadă și mama tânărului ce băiat a crescut!...cred că săraca i ar cade fața de rușine in fata celor cunoscuți!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aveţi asigurare obligatorie a locuinţei?
Observator » Evenimente » Femeie trântită la pământ de un angajat al Vodafone, chiar de față cu fiica ei, într-un centru comercial din Drumul Taberei