Antena Meniu Search
x

Video Veste bună pentru toţi şoferii din România: constatarea amiabilă se poate realiza online. Cum se completează corect formularul

Vești bune pentru șoferi. Începând de mâine, 17 octombrie, constatarea amiabilă în caz de accident va putea fi completată direct de pe telefon. Conducătorii auto vor avea acces la o aplicație de mobil, conectată la toți asigurătorii RCA.

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 16.10.2022, 12:19

Vezi și

Aplicaţia se numeşte "Amiabila", iar o dată ce a fost instalată în telefon şoferii sunt scutiţi de birocraţie. Mai exact, şoferii trebuie să îşi creeze un cont de utilizator după care să urmeze instrucţiunile. La butonul "Adaugă constatare", şoferii implicaţi în accidente rutiere în care au fost înregistrate doar pagube materiale pot să-şi completeze documentele personale, precum şi documentele maşinii.

Un lucru foarte important pe care conducătorii auto trebuie să-l ştie e că pot realiza online, în aceeaşi aplicaţie, şi schiţa accidentului rutier în care au fost implicaţi. La final, fiecare şofer va putea trimite că firma de asigurări constatarea realizată în acest mod.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Veste bună pentru toţi şoferii din România: constatarea amiabilă se poate realiza online. Cum se completează corect formularul