Antena Meniu Search
x

Video Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava Silviu Crețu, prins de DNA când primea mită 40.000 de euro, reţinut pentru 24 de ore

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cristinel Creţu, prins de DNA pentru luare de mită şi trafic de influenţă, a fost reţinut pentru 24 de ore.

de Redactia Observator

la 05.04.2022, 09:25

Vezi și

Acesta a fost prins în flagrant, ieri, în timp ce primea suma de 40 de mii de euro - bani ceruţi de la un om de afaceri pentru atribuirea unui contract de întreţinere a drumurilor judeţene. Vicepreşedintele Consiliului Judeţean nu ar fi la prima abatere de acest fel. Tot de la acelaşi om de afaceri ar fi primit aceeaşi sumă - 40 de mii de euro - în decembrie 2020. 

Atunci ar fi primit mită pentru a influenţa oamenii cu atribuţii de decizie din cadrul Consiliul Judeţean pentru a facilita desfăşurarea contractelor de reabilitare de drumuri în bune condiţii, iar plăţile să fie făcute la timp. Întrebat de jurnalişti dacă i s-a pretins mită, omul de afaceri a evitat să ofere vreun răspuns. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava Silviu Crețu, prins de DNA când primea mită 40.000 de euro, reţinut pentru 24 de ore