Antena Meniu Search
x

Video Vicepreședintele unui sindicat al șoferilor, care conducea un TIR, atacat cu toporul pe un drum din Satu Mare. Scandalul a pornit după ce o fată a aruncat cu pietre în TIR

Vicepreședintele unui sindicat al șoferilor a fost amenințat şi lovit cu toporul pe un drum din Satu Mare. Conducea un tir când s-a trezit că o tânără aruncă o piatră în cabină. Când a coborât să ceară explicaţii s-a trezit înconjurat de mai mulţi localnici furioşi. A scăpat de ei abia după ce a sunat la 112. 

de Redactia Observator

la 20.08.2021, 19:28

Vezi și

Imaginile au fost surprinse pe un drum care duce către șantierul centurii municipiului Satu Mare. Daniel Cimpoieru este şofer şi se îndrepta spre autobază când o fată de pe marginea drumului a aruncat cu o piatră, enervată de viteza prea mare cu care ar fi circulat tirul. 

Când a coborât să vadă ce s-a întâmplat, localnicii au sărit în sprijinul tinerei şi au trecut rapid la amenințări. 

Daniel Cimpoeru, șofer agresat: Mi-am luat niște topoare, nu ştiu cu ce a dat exact. N-avea cum să dea cu tăişul, că nu mai vorbeam acum probabil, dar cu coada, cu muchia toporului, nu ştiu cum a dat, că m-a lovit razant aici în spate pe ceafă şi pe umăr, sunt tot flagelat pe umăr. 

Bărbatul agresat a reușit să sune la 112 iar poliţiştii au venit imediat. 

Pe acelaşi subiect

Alina Candrea - Ținca, IPJ Satu Mare: Toate persoanele implicate, respectiv trei femei cu vârste cuprinse între 18 şi 40 de ani şi un bărbat de 44 de ani, toţi din judeţul Satu Mare şi un alt bărbat de 43 de ani din Alba au fost conduse la sediul poliţiei pentru a fi audiate. 

Scandalul nu ar fi singular

Scandalul se pare că nu ar fi unul singular. Oamenii care locuiesc în zonă ar mai fi încercat să își verse nemulțumirile pe angajații firmei care se ocupă de construcția centurii ocolitoare. 

Daniel Cimpoeru, șofer agresat: M-a mai oprit o dată, într-o zi când cisterna cu apă uda drumul pentru a nu se face praf pe drumul tehnologic şi mi-a cerut direct să transmit mai departe să le facă trotuar. 

Florin Tomuța, administrator firmă: Toate lucrările de acolo, utilizarea acelui drum tehnologic, este tocmai pentru că firma constructoare a depus eforturi pentru a elimina traficul greu din oraș. 

Polițiștii au deschis acum un dosar penal și fac cercetări pentru infracțiunile de lovire și alte violențe. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Vicepreședintele unui sindicat al șoferilor, care conducea un TIR, atacat cu toporul pe un drum din Satu Mare. Scandalul a pornit după ce o fată a aruncat cu pietre în TIR