Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Victor Piţurcă a fost eliberat. Reacţia fostului selecţioner la acuzaţii: "Nu am nicio treabă cu această afacere"

Răsturnare de situaţie în dosarul DNA în care sunt cercetaţi fostul selecţioner al României, Victor Piţurcă şi şeful Romarm. În urmă cu scurt timp, Victor Piţurcă a fost eliberat, după 24 de ore de arest. Acum este cercetat sub control judiciar. Piţurcă a fost reţinut ieri pentru 24 de ore, pentru cumpărare de influenţă în ancheta care vizează achiziţia de echipamente medicale şi măşti de protecţie în perioada pandemiei. Vorbim despre un prejudiciu de aproape 9 milioane de lei.În această dimineaţă, fostul selecţioner a fost adus la sediul DNA, în cătuşe. Două ore mai târziu a ieşit însă, liber pe uşa Arestului Central al Poliţiei Capitalei. La ieşirea din arest, fostul selecţioner a declarat: "Nu am nicio treabă cu această afacere".

De Redactia Observator la 31.01.2023, 13:20
Vezi și

În această dimineaţă, Victor Piţurcă a fost scos din arest şi adus la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, pentru a da explicaţii despre dosarul privind achiziţiile de echipamente medicale din pandemie. La audieri s-a prezentat şi fiul acestuia, Alexandru Piţurcă. 

După audieri, fostul selecţioner al echipei naţionale de fotbal s-a întors în Arestul Central al Poliţiei Capitalei, urmând ca mai apoi să părăsească sediul, după ce i-a expirat ordonanţa de reţinere pentru 24 de ore emisă de procurorii anticorupţie în dosarul în care este acuzat de cumpărare de influenţă.

Reacţia lui Piţurcă la acuzaţii

"Eu nu am nicio treabă cu această afacere", a declarat Victor Piţurcă la ieşirea din arest, relatează Agerpres.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie nu au solicitat instanţei arestarea preventivă a acestuia, în schimb, surse judiciare au precizat, pentru Agerpres, că acesta a fost pus sub control judiciar.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Victor Piţurcă a fost eliberat. Reacţia fostului selecţioner la acuzaţii: "Nu am nicio treabă cu această afacere"