Antena Meniu Search
x

Video cu momentul prăbuşirii celor două avioane în Suceava, la Frătăuţii Vechi. Unul dintre piloţi a murit

Momentul prăbușirii celor două avioane de mici dimendiuni în Suceava, la Frătăuţii Vechi, a fost filmat. Unul dintre piloţi a murit, cel de-al doilea se află în stare gravă la spital.

Primele imagini cu momentul prăbuşirii celor două avioane în Suceava, la Frătăuţii Vechi
Video cu momentul prăbuşirii celor două avioane în Suceava, la Frătăuţii Vechi. Unul dintre piloţi a murit

Momentul prăbușirii celor două avioane de mici dimendiuni în Suceava, la aerodromul din Frătăuţii Vechi, a fost filmat. 

Un pilot din București a decedat pe loc, iar celălalt pilot din Timișoara este grav rănit. 

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

Pe acelaşi subiect

Pilotul rănit grav a fost adus cu elicopterul SMURD la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, prognosticul medicilor fiind rezervat.

”Pacientul a fost adus cu elicopterul la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi. Are traumatism cranio-cerebral deschis, fractură de gambă şi alte contuzii, iar prognosticul este rezervat. Este în stare de comă, fiind intubat”, a declarat pentru News.ro, medicul Diana Cimpoeşu, coordonator UPU-SMURD Iaşi.

Ei sunt piloţii celor două avioane prăbuşite în Suceava, la Frătăuţii Vechi

Sorin Bochiş, în vârstă de 53 de ani, din Timişoara a fost găsit în viaţă de către echipele de descarcerare care au ajuns la locul accdentului, dar starea sa este gravă.

Sorin Bochiş este pilot de acrobaţii la Clubul de Aviaţie Cioca din Timişoara şi a participat la show-urile aviatice organizate de Aeroportul International ”Traian Vuia” din Timişoara. El a fost, de asemenea, pilot la o companie aeriană.

În 1989, a absolvit Şcoala de Aviaţie ”Bobocu”, judeţul Buzău, iar pasiunea pentru zbor a căpătat-o de la tatăl său, aviator şi el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Video cu momentul prăbuşirii celor două avioane în Suceava, la Frătăuţii Vechi. Unul dintre piloţi a murit