Antena Meniu Search
x

Update VIDEO: Imagini cu cisterna cu motorină cuprinsă de flăcări, după ce a explodat pe DN 21A, între Bărăganu şi Ţăndărei

O cisternă plină cu motorină a explodat pe DN 21A, între Bărăganu şi Ţăndărei, după ce s-a răsturnat și a luat foc. Mai mulți pompieri au intervenit pentru lichidarea incendiului și, din fericire, niciunul nu a fost rănit în urma deflagrației.

de Redactia Observator

la 03.06.2021, 20:22

Vezi și

Pe imaginile obținute de Observator se poate observa cum cisterna răsturnată este cuprinsă de flăcări uriașe, făcând intervenția pompierilor extrem de dificilă și de periculoasă. De altfel, perimetrul a fost izolat de echipajele sosite la fața locului. Traficul pe DN 21A este blocat în totalitate la ieşirea din localitatea Bărăganu, spre Ţăndărei. Traficul rutier a fost deviat de către poliţişti pe DN 21 şi DE 584.

Şoferul cisternei care a explodat a fost dus la audieri

Confom primelor informaţii, nimeni nu este rănit. Incendiul a fost anunţat la 112 de ceilalţi participanţi la trafic. Acolo au fost direcţionate mai multe autospeciale de stingere incendii cu spumă şi ambulanţe. Șoferul a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD, suferind doar câteva zgârieturi. El a fost preluat de poliţişti şi dus la audieri.

Potrivit primelor informaţii, în cisternă se aflau peste 20 de tone de mororină, o parte din combustibil scurgându-se pe şosea. Incendiul a fost stins în jurul orei 19.20.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » VIDEO: Imagini cu cisterna cu motorină cuprinsă de flăcări, după ce a explodat pe DN 21A, între Bărăganu şi Ţăndărei