Antena Meniu Search
x

VIDEO. Noi imagini cu bătaia dintre salvamari şi un grup de turişti agresivi, la Eforie Nord. "Dă-i, dă-i..."

Mai mulţi salvamari au fost bătuţi de un grup de turişti. Aceştia au lovit cu pietre sau sticle, nemulţumiţi că salvamarii au patrulat cu ATV-urile pe plajă, prea aproape de ei. Imaginile cu scandalul dintre cele două grupuri au fost surprinse de oamenii aflaţi pe plaja din Eforie Nord.

de Redactia Observator

la 03.08.2021, 14:25

Vezi și

Unul dintre salvamari s-a ales cu o plagă la cap şi o fractură la braţ, iar şeful salvamarilor are nevoie de operaţie, după ce mâna i-a fost ruptă în două locuri.

Conflictul a început după ce salvamarii au trecut în patrulă, pe ATV-ul, pe lângă turiştii agresivi. Aceştia au ameninţat că îi bat, iar duminică seara şi-au pus planul în aplicare. 

S-au ascuns sub foişorul salvamarilor, înarmaţi cu sticle şi, ca la un semnal, au tăbărât pe cei doi tineri care erau la post. Au dat cu pumnii, cu pietre, chiar şi cu măsuţele dintre şezlonguri. 

Mărturiile salvamarilor bătuţi crunt la Eforie Nord

Pe acelaşi subiect

"S-a dat prin staţie şi s-au dus mai mulţi salvamari acolo şi şefii. L-au bătut pe un salvamar şase bărbaţi. Şi au sărit dup-aia salvamarii noştri", a povestit un salvamar

Bătaia a fost întreruptă de poliţişti. Doi salvamari, dar şi trei dintre turişti au fost duşi la spital. Doar salvamarii au avut însă nevoie de îngrijiri medicale.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru lovire şi tulburarea liniştii publice, iar salvamarii agresaţi spun că vor depune plângere. 

- material realizat cu informaţii şi imagini obţinute de reporterul Observator Andreea Filip - 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » VIDEO. Noi imagini cu bătaia dintre salvamari şi un grup de turişti agresivi, la Eforie Nord. "Dă-i, dă-i..."