Antena Meniu Search
x

Vijeliile au făcut prăpăd în țară. Copaci rupți și mașini distruse în București și mai multe județe. Activitatea portului Constanța, oprită

Echipele ISU au avut duminică numeroase misiuni în București, Ilfov și Constanța din cauza vântului puternic. Mai mulți copaci s-au rupt și au căzut peste mașini și rețele electrice. Pompierii din București și Ilfov au avut peste 20 de misiuni. Ei au îndepărtat copacii căzuți și elementelor de construcții desprinse de vânt. Nu sunt persoane rănite, anunță ISU, notează Mediafax.

de Redactia Observator

la 18.09.2022, 12:04

Pompierii din București și Ilfov au avut peste 20 de misiuni.

Intervenții au avut loc duminică și în județul Constanța. Patru misiuni s-au desfășurat în orașele Constanța și Mangalia și în stațiunea Olimp. Cel puțin patru mașini și mai multe rețele electrice au fost avariate.

Pompierii le recomandă cetățenilor să evite deplasarea pe stradă, în special prin apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare și construcţiilor ușoare, să nu lucreze în teren deschis sau la înălţime, să închidă ferestrele și să nu atingă firele căzute la pământ.

Activitatea din portul Constanța, oprită

Toate manevrele în porturile de la malul Mării Negre au fost închise duminică dimineaţa, din cauza vântului puternic, informează Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, notează Agerpres.

Pe acelaşi subiect

"Au fost oprite toate manevrele în porturile de la malul Mării Negre, atât pentru transportul maritim, cât şi pentru cel fluvial, din cauza vântului puternic", se menţionează în informare.

Administraţia Naţională de Meteorologie a informat că începând cu a doua parte a nopţii de sâmbătă spre duminică vântul se va intensifica treptat în toate regiunile ţării. În sudul, estul, centrul teritoriului şi la munte se înregistrează viteze ale vântului în general de 55-75 kilometri pe oră.

Trafic blocat pe DN 31 din cauza unui copac căzut peste o mașină

Un copac a căzut duminică peste o mașină care se afla pe un drum național din Călărași. O persoană este rănită, iar circulația rutieră a fost blocată  blocată. Accidentul a avut loc pe DN 31, la ieșirea din localitate Oltenița către Ulmeni, în județul Călărași. În urma impactului o persoană a fost rănită în zona feței. Circulația rutieră a fost blocată pe ambele sensuri de mers.

"Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația rutieră a fost reluată pe DN 31, localitatea Oltenița, județul Călărași, unde un copac a căzut pe carosabil, lovind o mașină. Persoana rănită ușor în zona feței a declarat că nu dorește acordarea de îngrijiri medicale. Valorile de trafic sunt ușor ridicate pe sensul de mers Oltenița - Ulmeni", au transmi polițiștii la ora 11.20.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Vijeliile au făcut prăpăd în țară. Copaci rupți și mașini distruse în București și mai multe județe. Activitatea portului Constanța, oprită