Antena Meniu Search
x

Video Visul american, tot mai aproape. Românii, invitați să își reînnoiască vizele pentru SUA fără interviu

Românii își pot reînnoi vizele pentru SUA fără interviu. Într-o postare pe pagina de Facebook, Ambasasa Statelor Unite la Bucureşti îi invită pe români să ceară în număr cât mai mare reînnoirea vizelor, cu mesajul: "Rezoluție pentru Noul An - să vezi New York-ul, Marele Canion! "

de Redactia Observator

la 09.01.2024, 20:29

Vezi și

Românii interesaţi găsesc toate infomaţiile pe pagina "Reînnoire Viză". Procedura este una simplă, este nevoie să completați un formular online, să plătiți taxa și să trimiteti documentele prin curier la ambasadă.

Astfel, românii pot ajuta la scăderea ratei de refuz pentru solicitanţii de viză de SUA, un pas important pentru ca ţara noastră să fie primită în programul Visa Waiver. În 2021, această rată de refuz a fost de 17% şi trebuie să fie mai mică de 3%.

Data estimată de oficiali români şi americani pentru ca România să fie primită în programul Visa Waiver, cel care ne-ar permite să călătorim peste Ocean fără viză, este 1 ianuarie 2025.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Evenimente » Visul american, tot mai aproape. Românii, invitați să își reînnoiască vizele pentru SUA fără interviu