Antena Meniu Search
x

Viteza i-a luat viaţa la doar 18 ani. Şoferul începător a murit pe Antiaeriană, după ce a intrat cu maşina într-un stâlp

Tragedie noaptea trecută în Sectorul 5 al Capitalei. Un băiat în vârstă de 18 ani și-a pierdut viața după ce a intrat cu maşina într-un stâlp de pe Șoseaua Antiaeriană. Tânărul luase permisul de conducere în urmă cu o lună. 

de Redactia Observator

la 31.01.2024, 08:34

Vezi și

Baiatul a pierdut controlul volanului şi a intrat cu masina direct intr-un stalp de pe marginea drumului. Proprietarul unei case din apropiere a auzit o bubuitură şi a sunat primul la 112.

Eduard Marin, reporter Observator: Şoferul circula cu o viteză atât de mare încât mașina s-a transformat într-un morman de fiare în urma impactului. Un echipaj de descarcerare a intervenit pentru a-l scoate pe șofer din autoturism, i-au aplicat manevre de resuscitare, iar mai apoi a fost declarat decesul victimei.

Martorii spun ca baiatul ar fi vrut sa evite o altă maşină care ieşea de pe o stradă secundară şi care nu i-a acordat prioritate,. În acel moment tânărul s-a panicat şi a tras de volan. Maşina a ajuns între un stâlp şi gardul unei case.

Martor: Ar fi ieșit o mașină aici, de pe stradă, s-a speriat. Și-a înnodat mâinile în volan, și-a blocat volanul.

Pe acelaşi subiect

Martor: Ăla care a ieșit de aici a plecat, și-a văzut de treaba lui.

Mama băiatului, şocată la locul tragediei

Mama si prietenii baiatului, au venit într-un suflet la locul accidentului, unde au aflat că medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Pe langa viteza excesiva si lipsa de experienta de la volan, la tragedie au contribuit şi carosabilul alunecos şi masina echipata cu cauciucuri de vara.

Vecin: Nu s-a auzit nici un pic de frână, trebuia să se audă un scârţâit de roţi şi după aceea bubuitura. Dar nu s-a auzit deloc frâna. Noi dormim chiar deasupra.

Polițiștii desfășoară acum o anchetă pentru a stabili cum s-a întâmplat tragedia, iar medicii legişti vor stabili dacă băiatul a consumat sau nu alcool ori droguri înainte de a se urcă la volan.

Şoseaua Antiaeriană este cunoscuta pentru accidentele grave care au avut loc in ultimii ani din cauza soferilor care au circulat cu viteza foarte mare. Cazul care a avut cel mai mare impact pentru oamenii din zonă s-a petrecut în octombire 2022, când un baiat de 19 ani a fost omorat pe trecerea de pietoni de catre un sofer vitezoman. Au urmat zile intregi de proteste în care in care oamenii au cerut autorităţilor instalarea unui semafor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Viteza i-a luat viaţa la doar 18 ani. Şoferul începător a murit pe Antiaeriană, după ce a intrat cu maşina într-un stâlp