Antena Meniu Search
x

Momentul accidentului de la Galaţi în care au ars de vii doi tineri, de 16 şi 21 de ani. Ilie şi-a condus nepotul spre moarte

Dragoş şi Ilie, nepot şi unchi, au sfârşit împreună într-un cumplit accident rutier pe DN 24, în judeţul Galaţi. Tinerii de 16 şi 21 de ani au murit arşi de vii în maşină, după ce au intrat cu Golful într-un camion, pe contrasens. Ilie obţinuse permisul în urmă cu aproape patru luni. Momentul impactului a fost surprins de o cameră de supraveghere. 

de Redactia Observator

la 30.01.2024, 14:28

Tragedia s-a petrecut în această dimineaţă, pe DN 24, în dreptul localităţii Ţepu. Într-o curbă, pe DN 24, aproape de intrarea în localitate, şoferul începător pierde controlul volanului. Loveşte un parapet de pe marginea drumului şi ajunge pe contrasens unde intră în plin într-un camion. Impactul a fost atât de puternic încât maşina s-a aprins şi a ars ca o torţă.

Cine sunt victimele accidentului de la Galaţi

Martorii povestesc că flăcările au fost atât de violente încăt, în doar două minute, totul a ars complet. Ilie, în vârstă de 21 ani, şi nepotul său Dragoş, adolescentul de 16 ani, sunt cele două victime, găsite carbonizate. Câţiva şoferi au încercat să-i scoată din maşină, însă flăcările erau foarte puternice. Chiar şi şoferul camionului implicat în accident a încercat să stingă incendiul, însă a intrat în stare de şoc şi a fost transportat la spital. 

Ilie, şoferul de 21 ani, luase carnetul în urmă cu aproape patru luni. Din cauza şocului, mama sa, sosită la locul tragediei, a avut nevoie de ajutorul poliţiei pentru a se deplasa şi pentru a ajunge acasă. 

Pe acelaşi subiect

Prietenii celor doi tineri sunt şocaţi

Mesajele de condoleanţe curg pe reţelele sociale. Prietenii celor doi tineri deplâng dispariţia lor prematură. "Drum lin Dragoş, îmi pare tare rău, copil frumos și deștept. Îngerii să fie cu tine. Ai lăsat părinți îndurerați, mama și sora ta plâng neîncetat", este mesajul emoţionant al unei tinere, pentru băiatul de 16 ani. 

"Condoleanțe. Câtă durere. Nu îmi vine să cred. Mult prea tineri! Drum lin la cer Dragoș", "Doamne ce durere imensă. Măicuţa noastră sfântă, ai grijă de ei în împărăţia Domnului alături de îngeraşii nosştri dragi. Condoleanţe familiei greu încercate. Drum lin la cer suflete nevinovate", "Dragoş al  nostru așteptam să venim la majorat, pui frumos. Dumnezeu să te ierte", "Să ne ferească D-zeu de această durere, ca mame. Să o întărească D-zeu. Fără cuvinte! Odihnă veşnică!", "Doamne ferește cât de repede se sfârșește viața, doi copii tineri și frumoși, ce durere imensă. Dzeu să-i ierte". 

Ce spune Poliţia

În data de 30 ianuarie 2024, la ora 09:45, polițiștii au fost sesizați prin apel S.N.U.A.U. 112 cu privire la producerea unui accident rutier, pe DE 581 – DN 24, în localitatea Gara Berheci.

Din primele cercetări, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați au stabilit că un autoturism care se deplasa din direcția Tecuci spre Bîrlad, ar fi pierdut controlul direcției de mers, ar fi acroșat un parapet și apoi ar fi intrat pe contrasens, intrând in coliziune cu un autocamion, care se deplasa din sens opus. 

În urma impactului, autoturismul a luat foc. Conducătorul acestuia, un tânăr de 19 ani și un pasager în vârstă de 16 ani, au decedat. În acest moment, traficul în zonă este blocat pe ambele sensuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Momentul accidentului de la Galaţi în care au ars de vii doi tineri, de 16 şi 21 de ani. Ilie şi-a condus nepotul spre moarte