Antena Meniu Search
x

Vizita unui Moș Crăciun pozitiv la COVID la un cămin de bătrâni s-a încheiat tragic, în Belgia: 18 morți, iar alte 121 de persoane au contractat virusul

Tragedie într-un cămin de bătrâni din Belgia. După vizita unui Moș Crăciun pozitiv la coronavirus, 18 vârstnici au murit, iar alte 121 de persoane au contractat virusul.

Iulia Iancu
de Iulia Iancu

la 29.12.2020, 08:26

Vizita lui Moș Crăciun într-un cămin din Belgia s-a încheiat tragic
Vizita lui Moș Crăciun într-un cămin din Belgia s-a încheiat tragic - Profimedia Images
  • Vizita unui Moș Crăciun bolnav de COVID s-a încheiat tragic într-un cămin de bătrâni din Belgia.
  • 121 de persoane au contractat virusului, iar 18 vârstnici au murit.

Ceea ce ar fi trebuit să fie un moment magic s-a încheiat tragic într-un cămin de bătrâni din Belgia. Vizita unui Moș Crăciun pozitiv la coronavirus a făcut 18 victime și a infectat alte 121 de persoane, scrie The Sun.

Bărbatul care l-a interpretat pe îndrăgitul personaj nu a știut, la acel moment că este, la rândul său, infectat cu virusul. 

Autoritățile încearcă să înțeleagă ce s-a întâmplat exact în căminul în care s-a produs tragedia. 

Reprezentanții căminului au declarat că au încercat să ridice moralul vârstnicilor prin vizita llui Moș Crăciun. Aceștia au mai ținut să precizeze că s-au respectat măsurile anti-COVID, toți purtând mască. Însă, în fotografii se observă că nimeni nu a respectat distanțarea fizică.

O echipă de medici va ajunge la cămin pentru a încerca să limiteze cazurile de COVID.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Vizita unui Moș Crăciun pozitiv la COVID la un cămin de bătrâni s-a încheiat tragic, în Belgia: 18 morți, iar alte 121 de persoane au contractat virusul