Antena Meniu Search
x

Video Vlad Pascu rămâne în arestul poliţiei. Tânărul a cerut să fie lăsat în arest la domiciliu ca să înveţe pentru admiterea la facultate

Vlad Pascu, tânărul care a condus drogat şi a omorât doi tineri, într-un accident care a avut loc vara trecută în staţiunea 2 Mai rămâne în arest după gratii. 

Anaida Glujdea
de Anaida Glujdea

la 09.01.2024, 21:09

Vezi și

Update: Vlad Pascu rămâne în arestul poliţiei după ce le-a cerut judecătorilor să-l lase în arest la domiciliu pentru că vrea să înveţe pentru a da la facultate. El este închis de două luni în Penitenciarul de la Poarta Albă. Pascu a fost susţinut la proces şi de tatăl său care a fost prezent în sala de judecată şi a asistat la pledoaria fiului. Tânărul nu i-a convins însă pe judecători.

Băiatul a constestat ultima decizie a Judecătoriei

Vlad Pascu află dacă va rămâne sau nu în arest. Cererea tânărului pentru înlocuirea stării preventive cu o altă măsură mai blândă a fost revocată în urmă cu 2 luni de judecătoria Mangalia. Magistraţii au considerat atunci că aceasta este neîntemeiată. Vlad Pascu continuă să îşi dorească să fie judecat în libertate aşa că a contestat decizia.

Reamintin că pe 19 august, în localitatea 2 Mai Vlad Pascu a urcat drogat la volan şi a lovit un grup de tineri. În urma accidentului două persoane şi-au pierdut viaţa iar alţi 3 tineri au fost răniţi. Şoferul a plecat de la locul accidentului şi a fost găsit de poliţişti în Vama Veche. Se afla sub influenţa mai multor droguri printre care cocaină, amfetamină şi metamfetamină. Procurorii l-au trimis în judecată pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă dar şi conducerea unui vehicul sub influenţa drogurilor şi părăsirea locului accidentului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Vlad Pascu rămâne în arestul poliţiei. Tânărul a cerut să fie lăsat în arest la domiciliu ca să înveţe pentru admiterea la facultate