Antena Meniu Search
x

Volvo decapotabil cu volan pe dreapta, condus de un șofer beat, prăpăd pe șosea, lângă Rădăuți

Un Volvo decapotabil cu volan pe dreapta, condus de un șofer beat, a făcut prăpăd pe șosea, lângă Rădăuți. Trei tineri nevinovați, victimele șoferului care a depășit neregulamentar.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 20.07.2020, 13:57

  • Trei tineri au fost victimele șoferului beat.
  • O Dacia Sandero a fost avariată serios.

Accident grav petrecut în Suceava, duminică seara. Andrei C. (27 de ani), din comuna Dornești, se afla la volanul unui autoturism marca Volvo, cu volan pe partea dreaptă. Acesta se îndrepta dinspre comuna Frătăuții Vechi către municipiul Rădăuți.

La un moment dat, la intersecția cu strada Tolocii din Rădăuți, bărbatul a încercat să depășească neregulamentar, fără a se asigura corespunzător. 

Autoturismul pe care-l conducea, un Volvo cu volan pe dreapta,d ecapotabil, s-a izbit frontal de o Dacia Sandero condusă regulamentar din sens opus de către V.N. (23 de ani), din comuna Frătăuții Noi.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a șoferului Daciei și a două tinere, de 21 și 22 de ani, pasagere în mașina acestuia.

În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul lui Andrei C. a fost de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i s-au recoltat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Șoferul care conducea regulamentar a fost testat cu aparatul etilotest, dar rezultatul a fost negativ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Volvo decapotabil cu volan pe dreapta, condus de un șofer beat, prăpăd pe șosea, lângă Rădăuți