Antena Meniu Search
x

Vrei să te căsătoreşti, dar nu mai primeşti inelul? Iată cum îl convingi să te ia de nevastă în funcţie de zodie

Astrologii au mereu teme de cercetat. Cea mai recentă se referă la cum poţi să îl convingi să te ceară de soţie, în funcţie de semnul zodiacal

Astrologii au mereu teme de cercetat. Cea mai recentă se referă la cum poţi să îl convingi să te ceară de soţie, în funcţie de semnul zodiacal

Berbec

Nu poţi forţa un Berbec în a face ceva ce nu vrea. Aşadar, orice fel e reacţie impulsivă, categorică din partea unei femei care nu mai are răbdare să se mărite va fi primită foarte prost de bărbatul nativ din Berbec. Cel mai indicat este că femeia să-şi convingă partenerul Berbec că el vrea să se însoare. Practic,

Berbecul trebuie să aibă, cel puţin, impresia că a fost ideea lui căsătoria. O vacanţă în doi şi o oprire la un magazin de bijuterii ar putea să-i deschidă mintea într-atât încât să vadă un set de verighete sau un inel de logodnă, mai ales dacă observă cum partenera lui îşi lungeşte ochii după aceste accesorii. Cu atât mai mult va aprecia dacă ea nu va face fel de fel de aluzii către măritiş în acele momente.

Taur

Taurii sunt fiinţe practice care apreciază siguranţă. La ei funcţionează cel mai bine argumentele logice, de la posibilitatea contractării unui credit, la siguranţa asigurării medicale până la alte chestiuni care necesită un cuplu căsătorit. Într-adevăr, romantismul dispare în astfel de momente, însă femeia care vrea să se căsătorească cu un taur trebuie să mizeze mai mult pe pragmatism decât pe romantism pentru a-l convinge.

Gemeni

Este dificil “să prinzi în plasa” un nativ din zodia Gemeni. Veşnic expansivi, puşi pe joacă, inclusiv cu stările de spirit ale oamenilor, cu capul în nori şi mereu sperând la mai mult şi la noutate, idee de căsătorie nu este agreată prea tare de Gemeni. Însă, atâta timp cât bărbatul nativ din Gemeni îşi iubeşte sincer partenera de cuplu, iar aceasta nu dă semne că i-ar îngrădi în vreun fel libertatea, că nu i-ar pune sub nicio formă piedici în realizarea viselor, atunci Geamănul este ca şi luat.

Rac

Cel mai bun mod de a determina un Rac să-şi ia angajamentul căsătoriei este să fii cât mai romantică cu acesta. Confortul, siguranţă şi senzaţia de “acasă” în braţele partenerei vor fi suficiente pentru a determina un Rac care-şi iubeşte partenera sa o ceară de soţie.

Leu

Un Leu este perfect capabil să-şi neglijeze partenera chiar şi atunci când el aşteaptă momentul potrivit pentru a o cere de soţie. Însă, pe de altă parte, este deschis la iniţiative care ar deranja pe alţii, mai ales dacă sunt măreţe aşa cum le plac Leilor.

Chiar şi glumele sau propunerile de căsătorie venite din partea unui prieten comun ar putea să-i suscite interesul înainte de a-l deranja.

Fecioară

Bărbaţii născuţi sub semnul Fecioarei se lasa atât de prinşi de detalii încât şi cererea în căsătorie ar putea să o amâne pentru că nu li se pare să ar ieşi aşa cum îşi doresc ei. Din acest motiv iubitele bărbaţilor

Fecioara au deseori de aşteptat până li se adresează marea întrebare. Pentru a elimina tergiversări, cel mai bine este că femeia să-i spună clar, la obiect ce fel de inel de logodnă vrea.

Balanţa

Bărbaţii Balanţa se manifestă cu atâta încredere în sine încât este amuzant să-ţi imaginezi acest nativ cu frică de respingere în sân. Însă aceasta este principala problemă a Balanţelor: frică de a fi refuzaţi.

Cu cât femeia se arata mai deschisă faţă de el, fără de un viitor împreună, cu cât îşi verbalizează planurile în doi pe termen lung, cu atât bărbatul din Balanţă va prinde mai mult curaj şi mai multă încredere în relaţia de cuplu pentru a rosti întrebarea.

Scorpion

Bărbaţii Scorpioni se mulţumesc uşor cu partenerele pe care le au încât nici nu mai simt nevoia de schimbare, de a face un pas înainte. Din acest motiv este aproape datoria iubitelor de Scorpioni să pună întrebarea cea marea. Nu este neapărat vorba de faptul că Scorpionii ar fi anti-casnicie, ci pur şi simplu nu-şi doresc mai mult atunci când se simt împliniţi în relaţia de cuplu. De aceea au nevoie de un imbold.

Săgetător

Bărbaţilor din Săgetător le este teamă de căsătorie pentru că simt că acel act ar putea să le taie aripile, să le limiteze libertatea. Doar o femeie care-i arăta în permanenţă partenerului ei Scorpion că are toată libertatea din lume (cu restricţiile de bun-simţ de tipul “Să te pună dracu’ să mă înşeli!”) poate să-l determine pe acesta să se aşeze la casa lui.

Capricorn

Nu este indicat să grăbeşti un bărbat născut sub semnul Capricornului. Nativii acestei zodii au nevoie de mai mult timp decât alţii pentru a se convinge că partenera este cea potrivită pentru tot restul vieţii. Chiar şi după o relaţie de trei-patru ani, un bărbat din Capricorn încă mai are nevoie de reasigurări cu privire la încrederea faţă de parteneră.

Vărsător

Un bărbat Vărsător o să-şi ridice multe semne de întrebare despre cum o să îi afecteze viaţa o căsnicie. Chiar dacă locuieşte cu iubita sa în aceeaşi casă de mai mulţi ani, chiar dacă împart toate cheltuielile şi gândesc cele mai importante, dar şi minore aspecte în doi, în momentul în care va auzi de însurătoare o să fie cuprins de întrebări, de nelinişte.

Totuşi, atât timp ca ea, partenera, îl asigură că va avea aceeaşi libertate ca şi în prezent şi, mai ales, că nu va fi o nuntă obişnuită, ci una neconvenţionala după bunul plac al amândurora, atunci sunt şanse mari ca Vărsătorul să devină treptat încântat de ideea însurătorii.

Peşti

Cel mai uşor induci ideea căsniciei, în sens pozitiv, unui bărbat din zodia Peşti este dacă îl aduci în prezenţa unui cuplu logodit sau a unui cuplu căsătorit care are o dinamică pozitivă. Cu alte cuvinte, în prezenţa unui cuplu vesel în care partenerii se completează şi se înţeleg, nu în faţa unor soţi înrăiţi şi cicălitori.

Cu cât vede în jurul lui exemple de “Aşa da” cu privire la căsnicie, cu atât mai mult o să se trezească în el dorinţa de a avea acelaşi lucru, crescând astfel şansele de a rosti întrebarea “Vrei să fii soţia mea?”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Vrei să te căsătoreşti, dar nu mai primeşti inelul? Iată cum îl convingi să te ia de nevastă în funcţie de zodie