Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Dacă vrei să-ți vinzi telefonul, ai grija cine vrea să ți-l cumpere. Iată cum acționează tâlharii. Practic, nu poți face nimic!

Acuzații de tâlhărie pe numele unui tânăr de 19 ani, la Timișoara. Acesta este cercetat penal, după ce a tâlhărit un alt tânăr de telefonul mobil.

de Redactia Observator

la 21.11.2017 , 19:43

Dacă vrei să-ți vinzi telefonul, ai grija cine vrea să ți-l cumpere. Iată cum acționează tâlharii. Practic, nu poți face nimic!

Acuzații de tâlhărie pe numele unui tânăr de 19 ani, la Timișoara. Acesta este cercetat penal, după ce a tâlhărit un alt tânăr de telefonul mobil. Victima se întâlnise cu agresorul tocmai pentru a-i vinde aparatul. 

Tânărul de 19 ani este acuzat că, duminică seară în jurul orei 23, s-a întâlnit cu un alt tânăr pentru a achiziționa de la el un telefon mobil. Cei doi au discutat, agresorul a examinat aparatul, iar la un moment dat i-a dat victimei cu spray lacrimogen în ochi, i-a furat mobilul și s-a făcut nevăzut. A fost, însă, prins câteva ore mai târziu, luni, în comuna Satchinez.

„Prejudiciul a fost recuperat de polițiști, bunul fiind restituit păgubitului. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, bănuitul fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a tânărului”, spun polițiștii.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Dacă vrei să-ți vinzi telefonul, ai grija cine vrea să ți-l cumpere. Iată cum acționează tâlharii. Practic, nu poți face nimic!