Antena Meniu Search
x

Video WRS a fost sărutat de concurentul din Israel. Dezvăluiri din culisele Eurovision 2022: "Era să fie descalificat"

Reprezentantul României la Eurovision a vorbit în premieră, la Observator, despre controversata finală de acum aproape o săptămână. WRS a împărtăşit cu noi dezamăgirea de a se clasa pe locul 18, dar a povestit şi despre subiecte sensibile: scandalul care s-a declanşat imediat după ce aplauzele s-au încheiat sau sărutul care i-a fost furat, în văzul tuturor, de reprezentantul Israelului. 

de Redactia Observator

la 19.05.2022, 21:18

Vezi și

"A fost intens. Adrenalina încă nu s-a dus! Sunt foarte mândru de mine şi de echipa mea!", spune WRS. Pentru reprezentantul României la Eurovision, euforia concursului încă nu a trecut. Sute de ore de pregătire, zeci de repetiţii şi o singură miză - să fie cel mai bun pe scena din Torino. Andrei Ursu, cunoscut pe scenă ca WRS, a stat de vorbă cu reporterii Observator şi le-a spus, în premieră, ce nu s-a văzut din faţa scenei.

WRS, după scandalul votării de la Eurovision 2022

"Am întâmpinat ceva dificultăţi. Am avut o problemă cu sunetul la una dintre repetiţii şi acolo m-am enervat foarte tare. Ţipam şi în engleză, şi în română!", spune WRS. Trei minute de spectacol şi aplauze la scenă deschisă. Iar locul 18 a venit ca un şoc pentru român. "Toată lumea îmi spunea după semifinală că o să fim în top 10 mai mult ca sigur. Am fost dezamăgit. Mă aşteptam să ieşim pe un loc fruntaş", mărturiseşte el.

Pentru România, concursul s-a încheiat cu scandal şi suspiciuni de fraudă. Ţara noastră a fost elimitată din calculul notelor finale. Presa din Belgia a acuzat organizatorii români că s-ar fi înţeles cu alte cinci state să se voteze între ele. Iar asta l-a dus pe reprezentantul României cu gândul că victoria Ucrainei ar fi fost una politică. "Este foarte controversat modul de votare la Eurovosion şi contextul politic. Am primit mesaje de la românii din străinătate care mi-au spus că au încercat să mă voteze şi n-au putut", povesteşte WRS.

Pe acelaşi subiect

Eurovision. Reprezentantul din Israel i-a furat un sărut lui WRS

Cântăreţul a avut parte şi de scene picante înainte de concurs. Reprezentatul Israelului i-a furat un sărut, în văzul tuturor. "Nebunul ăsta din Israel mergea pe acolo, peste tot ... Şi pe toţi aştia mai drăguţei, pac, ne pupa. Am rămas şi eu aşa, s-a lăsat cu râsete. Şi pe prezentator l-a pupat. Era să fie descalificat Israelul", râde WRS.

Pentru Andrei Ursu, show-ul merge mai departe. Este deja în studio, iar vara se anunţă încărcată cu proiecte muzicale. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » WRS a fost sărutat de concurentul din Israel. Dezvăluiri din culisele Eurovision 2022: "Era să fie descalificat"