Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Influencerul Adrian "Elicopter de luptă", prins beat la volan după ce a fugit de poliţie, în Piteşti. Fratele lui, arestat pentru ultraj

Influencerul Adrian Dumitru, cunoscut printre tineri drept Adrian "Elicopter de luptă", ar fi fost prins de poliţişti după o cursă pe străzile din Piteşti. Youtuberul, care s-ar fi aflat în maşină cu fratele, iubita lui şi partenera fratelui, nu ar fi oprit la semnalele poliţiei, fiind prins apoi încercând să ascundă faptul că este băut la volan. Fratele lui a fost arestat pentru 30 de zile după ca a agresat un agent şi a ameninţat poliţiştii.

de Redactia Observator

la 14.10.2024 , 12:37

Youtuberul Adrian „Elicopter de luptă”, prins beat la volan după ce a încercat să fugă de poliţie, în Piteşti. Fratele lui, arestat pentru ultraj Youtuberul Adrian „Elicopter de luptă”, prins beat la volan după ce a încercat să fugă de poliţie, în Piteşti. Fratele lui, arestat pentru ultraj - Instagram / adrianelicopterdelupta

Fratele cunoscutului influencer ar fi cercetat pentru ultraj după ce a ameninţat doi poliţişti aflaţi în timpul serviciului, a fost arestat preventiv, a anunţat, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş. Incidentul a avut loc în noaptea de 11 spre 12 octombrie.

Doi agenţi din cadrul Secţiei 1 Poliţie Piteşti, care desfăşurau activităţi în filtru rutier pe un bulevard central, au observat un autoturism care a schimbat direcţia de mers cu încălcarea marcajului longitudinal continuu ce desparte sensurile de mers.

"Poliţiştii au pornit în urmărirea autoturismului în cauză, efectuând în mai multe rânduri somaţii şi circulând cu mijloacele acustice şi luminoase în funcţiune, fără ca persoana care conducea autoturismul să se supună somaţiei de a opri. Astfel, autoturismul în cauză a pătruns pe strada Făgăraş, în apropierea unei unităţi de învăţământ, unde patru persoane, respectiv doi bărbaţi şi două femei, au coborât, fugind de lângă autoturismul în cauză", se arată într-un comunicat al IPJ Argeş.

Articolul continuă după reclamă
Pe acelaşi subiect

Influencerul s-ar fi împotrivit şi a fost încătuşat

Cei doi poliţişti au cerut sprijin şi i-au urmărit pe jos pe suspecţi, reuşind să-l prindă pe cel care coborâse de la volan, identificat ulterior ca fiind un tânăr de 22 de ani, din Budeasa. Acesta s-a împotrivit, motiv pentru care a fost imobilizat şi încătuşat. Conform informaţiilor relatate de Ziarul Argeşul ar fi vorba de youtuberul Adrian "Elicopter de luptă".

"În timp ce tânărul de 22 de ani era condus către autospeciala de poliţie, al doilea bărbat, respectiv cel care anterior fusese observat coborând de pe locul dreapta faţă al autoturismului, s-a apropiat (...) şi a adresat injurii şi ameninţări celor doi poliţişti, pentru a-l lăsa să plece pe tânărul de 22 de ani. Al doilea bărbat, identificat ulterior ca fiind un bărbat de 28 de ani, tot din Budeasa, a fost somat să înceteze, dar nu s-a conformat, fiind efectuată şi imobilizarea acestuia", se precizează în comunicat. Partenera youtuberului, cunoscută şi ea pe reţelele sociale sub pseudonimul Iorga, ar fi încercat la rândul ei să fugă de poliţie după ce a coborât din maşină, însă a fost prinsă de agenţi.

Toate persoanele aflate în autoturism au fost conduse la sediul poliţiei, pentru verificări. În urma testării cu aparatul etilotest a tânărului de 22 de ani a rezultat că se afla sub influenţa alcoolului, fapt pentru care acesta a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tânărul de 28 de ani, cercetat pentru ultraj, a fost reţinut şi ulterior a fost prezentat la Judecătoria Piteşti, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Luaţi vitamine doar după ce consultaţi un medic?
Observator » Evenimente » Influencerul Adrian "Elicopter de luptă", prins beat la volan după ce a fugit de poliţie, în Piteşti. Fratele lui, arestat pentru ultraj