Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Preparatul românesc care s-a viralizat în străinătate, după un clip postat pe internet. Secretul gustului dat de gospodinele de la noi

Străinii au prins gustul salatei de vinete româneşti. Peste Ocean, preparatul a devenit vedetă în presa internaţională, după ce un influencer român în gastronomie a postat pe internet reţeta. În bucătăriile din România, micile secrete sunt cele care fac diferenţa pentru o salată delicioasă. Oricum ar fi, cu maioneză sau ceapă, preparatul rămâne unul dintre preferatele românilor, indiferent de anotimp.

de Redactia Observator

la 10.10.2024 , 07:56

Preparatul românesc care s-a viralizat în străinătate, după un clip postat pe internet. Secretul gustului dat de gospodinele de la noi Preparatul românesc care s-a viralizat în străinătate, după un clip postat pe internet. Secretul gustului dat de gospodinele de la noi

Chef Carolina Gelen a reuşit să ducă reţeta românească de vinete peste Ocean. Videoclipul postat pe internet a adunat mii de vizualizări şi reacţii şi s-a viralizat rapid. Inclusiv presa străină a scris despre preparatul româncei.

Aroma şi savoarea salatei de vinete este inconfundabilă. Indiferent că o preparăm după reţeta cu ceapă sau cea cu maioneză, acest fel de mâncare este un deliciu. Până însă a ajunge să avem rezultatul dorit în farfurie, trebuie să avem răbdarea de a urma toţi paşii ca la carte.

Străinii, fascinați de gustul salatei de vinete

Articolul continuă după reclamă

Mihaela este bucătreasă şi a învăţat în timp că pentru o salată bună de vinete e nevoie să ţină cont de mici trucuri în bucătărie.

Pe acelaşi subiect

"Cât se poate ea de bine bătută, este mult mai cremoasă. Când amestecăm, asamblăm salata, o învârtim doar într-o parte", spune Mihaela.

Salata românească de vinete devine un trend pe mesele străinilor. În urmă cu câteva săptămâni, un videoclip în care o tânără din România şi-a filmat iubitul chinez, gustând pentru prima dată preparatul a devenit viral pe TikTok.

În pieţe, un kilogram de vinete se vinde cu 5 lei. Cine nu are răbdare să stea în bucătărie, găseşte salată gata preparată, la supermarket. Un borcan costă între 9 şi 20 de lei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Preferaţi să plătiţi cu cardul sau cash atunci când faceţi cumpărături?
Observator » Evenimente » Preparatul românesc care s-a viralizat în străinătate, după un clip postat pe internet. Secretul gustului dat de gospodinele de la noi