Video

Tarom a introdus astăzi 2 curse speciale între România și UK. Ce condiții trebuie să îndeplinească pasagerii la întoarcerea în țară

De Andre Rotaru.
Publicat: 30.12.2020, 14:30.
Actualizat: 30.12.2020, 14:34

Zborurile între România și Regatul Unit au fost suspendate după apariția unei mutații a noului coronavirus. Locuitorii din Regat rămași la noi în țară și românii care au nevoie să se întoarcă din Marea Britanie au astăzi la dispoziţie doar două zboruri.

Atât pasagerii care au plecat în urmă cu scurtă vreme spre Marea Britanie, cât și cei care sunt așteptați să se întoarcă în această seară din Marea Britanie în România au fost sau vor fi nevoiți să facă dovada dreptului de rezidență în țara de destinație, să dovedească, așadar, că locuiesc în țara în care vor să ajungă.

De asemenea, vor fi nevoiți să intre în autoizolare, odată ajunși la destinație, timp de 14 zile și vorbim, și de această dată, de o măsură care se aplică de ambele părți.

55 de persoane au plecat în urmă cu puțin timp cu primul zbor special de pe aeroportul Otopeni. Alți 120 de pasageri sunt așteptați să sosească pe aeroportul Otopeni din Marea Britanie și vor trebui să intre în izolare.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.