Antena Meniu Search
x

Zece fiole cu Fentanil au dispărut din Spitalul Judeţean Braşov. Opioidul folosit la anestezii era păstrat într-un depozit special

Mai multe fiole de fentanil, un narcotic foarte puternic folosit la anestezii, au dispărut din farmacia spitalului judeţean din Braşov.

de Redactia Observator

la 14.02.2024, 14:21

Vezi și

Dispariţia fiolelor a fost sesizată din secţia de ATI a spitalului Clinic Judeţean de Urgenţe Braşov. Fentanilul este un opioid foarte puternic, folosit în tratarea durerilor acute şi în momentele de după intervenţiile chirurgicale.

Este un medicament cu regim special, păstrat în depozite speciale. Poliţiştii anchetează acest caz, însă nu au oferit informaţii cu privire la indiciile din acest caz. 

Spitalul a confirmat doar că este o anchetă în desfăşurare fără a menţiona cine răspunde de modul în care este păstrat şi cine controlează modul de de administrare al fiolelor de fentanil. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Zece fiole cu Fentanil au dispărut din Spitalul Judeţean Braşov. Opioidul folosit la anestezii era păstrat într-un depozit special