Antena Meniu Search
x

Video Zeci de maşini s-au făcut scrum în urma unui incendiu la un service auto clandestin din Mehedinţi. Peste 200 de hectare au fost pârjolite

Incendiu de proporţii la un service auto clandestin din Drobeta-Turnu Severin, judeţul Mehedinţi. Zeci de maşini s-au făcut scrum, iar fumul negru degajat de anvelopele arse s-a putut observa de la kilometri distanţă.

de Redactia Observator

la 27.07.2022, 08:37

Vezi și

Flăcările s-au extins rapid şi la vegetația uscată din împrejurimi, iar peste 200 de hectare au fost pârjolite. Incendiul a cuprins şi o clădire dezafectată, în care se afla un bărbat. Acesta a fost găsit conştient şi nu prezenta arsuri.

La faţa locului au intervenit peste 40 de pompieri, care s-au luptat cu flăcările violente ore în şir. Potrivit primelor date, focul ar fi pornit de la atelierul de dezmembrări. Inspectorii de la Garda de Mediu spun că proprietarii atelierului clandestin vor fi sancţionaţi aspru.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Zeci de maşini s-au făcut scrum în urma unui incendiu la un service auto clandestin din Mehedinţi. Peste 200 de hectare au fost pârjolite