Antena Meniu Search
x

Video Zeci de mii de euro s-au dus pe apa sâmbetei. Un român s-a trezit cu ambele maşini luate de viitură, din faţa casei

Viiturile au trecut, umările se văd şi la această oră. Un român s-a trezit cu ambele maşini luate de ape, iar pagubele ar putea fi şi mai mari zilele viitoare, când vremea le-ar putea juca oamenilor o nouă festă.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 24.08.2022, 20:27

Vezi și

"Sunt pagube nenumărate. Localnicii nu au avut curajul să le calculeze încă, asta pentru că se aşteaptă la o nouă viitură. În unele cazuri vorbim doar despre puţină apă în curţi sau de un gard smuls. Sunt însă şi altfel de situaţii. Iată un astfel de scenariu: câteva zeci de mii de euro s-au dus pur şi simplu pe apa sâmbetei", spune Bogdan Dinu, reporter Observator.

Maşini distruse de viitură

"Cele două maşini aparţin aceluiaşi proprietar şi au fost luate de ape aproximativ în acelaşi timp, din faţa casei. Zac acum în faţa unui service auto din localitate. Maşina din imagini e distrusă în totalitate. Astăzi a fost scoasă din ape. Are roţile rupte, iar întreaga tablă este ruinată. Are pământ inclusiv pe banchetă, iar uşile nici măcar nu se mai pot închide. Proprietarul se gândeşte acum să o ducă la fier vechi", arată Bogdan Dinu, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Zeci de mii de euro s-au dus pe apa sâmbetei. Un român s-a trezit cu ambele maşini luate de viitură, din faţa casei