Antena Meniu Search
x

Foto Peste 50 de persoane au rămas blocate în telescaun, la Vatra Dornei, în prima zi de Paşte

Aproximativ 50 de persoane au rămas blocate, în prima zi de Paşte, în telescaunul de la Vatra Dornei. Potrivit ISU Suceava, se intervine pentru recuperarea acestora. O parte dintre turişti au fost deja coborâţi, iar până acum nu au fost raportaţi răniţi.

de Redactia Observator

la 24.04.2022, 17:56

Câteva zeci de persoane sunt blocate în telescaunul din staţiunea Vatra Dornei şi se intervine pentru recuperarea acestora, a informat, duminică, ISU Suceava.

Zeci de oameni, blocaţi în telescaun la Vatra Dornei

Potrivit sursei citate de Agerpres, la faţa locului intervin pompieri militari şi salvamontişti cu utilaje specifice pentru recuperarea celor aproximativ 50 de persoane. Totodată, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava, Magda Hatnean, la acţiunea de salvare participă şi jandarmii din Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc.

ISU Suceava precizează că a început procedura de coborâre a persoanelor din telescaun. 

Caz similar, petrecut acum două spătămâni

Nu este primul caz de acest fel petrecut recent. Cu două săptămâni în urmă, nouă turiști, printre care și un copil, au rămas blocați într-un telescaun care s-a stricat, în Vatra Dornei. Administratorii instalației de transport pe cablu au venit atunci cu mai multe ipoteze privind cauzele posibile, inclusiv cedarea uneia dintre role, provocată de diferențele mari de temperatură specifice acestei perioade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Peste 50 de persoane au rămas blocate în telescaun, la Vatra Dornei, în prima zi de Paşte