Antena Meniu Search
x

Video Zeci de pompieri s-au luptat cu flăcările într-un bloc din Constanţa. Câţiva locatari au fost scoşi pe fereastră

Panică, azi noapte, la Constanţa, unde încă un bloc a fost cuprins de flăcări. Imobilul nou construit s-a umplut de fum, iar locatarii au sunat imediat la 112. ISU Dobrogea a trimis 8 maşini de intervenţie cu aproximativ 40 de pompieri la faţa locului. Cinci dintre locatari au fost scoşi pe fereastră. Din fericire, nu au fost victime.

de Redactia Observator

la 06.01.2022, 08:35

Vezi și

Era ora 22.40 de minute când locatarii blocului de pe strada Granatului au sunat disperaţi la 112.

Răzvan Parconie, ISU Dobrogea: Incendiul s-a manifestat la boxele amenajate la subsolul blocului, cu degajare mare de fum.

Col Constantinescu Dan, ISU Dobrogea: Incendiu la un subsol al unui bloc cu 4 etaje. La subsol ardea cu flacără. S-au evacuat 13 persoane, 3 copii şi 10 adulţi. 

Locatari evacuaţi cu autoscara

Pe acelaşi subiect

Cei de la etajele superioare, cinci adulţi şi un copil, au fost evacuaţi cu autoscara. 

Col Constantinescu Dan, ISU Dobrogea: Nu au fost persoane intoxicate cu fum, toate au fost evacuate cu autoscările, sau de colegii care au făcut binoamele de căutare-salvare cu măştile de oxigen.

Unei persoane, care suferă de astm, i s-a acordat primul ajutor la faţa locului, medicii de pe ambulanţă punându-i o mască cu oxigen. Aceasta a refuzat transportul la spital.  

Răzvan Parconie, ISU Dobrogea: Au fost alocate, din primele momente, cinci autospeciale de stingere, o autospecială transport victime multiple, două autoscări, o descarcerare, trei echipaje SMURD B şi un echipaj SAJ, cu un total de aproximativ 40 de pompieri. 

Cea mai mare temere a autorităţilor, a fost să nu se repete drama petrecută înainte de Sărbători, când un un alt bloc din Constanţa a luat foc şi zeci de familii au rămas pe drumuri în mijlocul iernii. Pompierii cercetează acum cauza incendiului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Zeci de pompieri s-au luptat cu flăcările într-un bloc din Constanţa. Câţiva locatari au fost scoşi pe fereastră