Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "Zicea că face un băiat". Cine e gravida lovită mortal de tren, după ce soţul a forţat bariera

Un bărbat din Dolj si-a ucis soţia însărcinată, după ce a trecut printre barierele feroviare lăsate. Pentru că trecuse deja un tren, şoferul a crezut că poate forţa traversarea, dar maşina a fost spulberată de o a doua garnitură. Alături de cei doi în autoturism se afla şi fetiţa lor de 2 ani. Copilul a fost preluat de elicopter SMURD, iar acum este în afara oricărui pericol. 

de Redactia Observator

la 28.10.2024 , 19:47

Familia îşi făcuse cumpărăturile în Craiova şi se întorcea a casă. La o trecere de cale ferată, semnalele luminoase şi barierele coborâte anunţau sosirea trenului. Odată trecută locomotiva, şoferul de 25 de ani n-a observat că vine şi un al doilea tren şi a încercat să se strecoare printre bariere.

Mecanicul trenului care venea de la București nici n-a avut timp să frâneze. Din impact, maşina a fost târâtă 20 de metri pe şinele de cale ferată.

Tânăra era însărcinată în 5 luni

Vezi și

"Era tânără, cuminte. Zicea că face un băiat acuma. Aia e", spune bunicul bărbatului.

Pe acelaşi subiect

Tânăra de 21 de ani a murit pe loc. Era însărcinată în 5 luni cu cel de-al doilea copil. Fetiţa cuplului, în vârstă de 2 ani, a fost dusă cu un elicopter SMURD la spital. Acolo a ajuns şi tatăl ei cu răni uşoare.

"Conducătorului auto urmează sa îi fie recoltate probe biologice întrucât nu a putut fi testat la fața locului. Mecanicul de locomotiva a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Politistii au intocmit doar penal sub aspectul savarisirii infractiunilor de vatamare corporala din culpa si ucidere din culpa", a declarat Mihaela Sadoveanu - purtător de cuvânt IPJ Dolj.

Confrom statisticilor Eurostat, România se află pe locul 4 la accidente feroviare mortale în UE. O problemă sunt şi trecerile de cale ferată. În ţara noastră şapte din zece sunt semnalizate doar cu indicator rutier.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Şoferii agresivi în trafic vor putea fi reclamaţi în aplicaţia Poliției. Vi se pare o idee bună?
Observator » Evenimente » "Zicea că face un băiat". Cine e gravida lovită mortal de tren, după ce soţul a forţat bariera