Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Ea este tânăra mamă, care a murit la o trecere de cale ferată din Dolj sub ochii fiicei de doi ani. Maria era însărcinată în cinci luni

Erau fericiţi, aşteptau al doilea copil şi nimic nu anunţa tragedia care avea să urmeze pentru familia din Robăneşti de Sus.

de Monica Palade

la 28.10.2024 , 17:02

Maria şi Marius au plecat la Craiova să facă cumpărături. Au luat-o şi pe fiica lor de doi ani. Se îndreptau spre casă când un accident înfiorător avea să o răpească pentru totdeauna pe femeia de 21 de ani.

A forţat trecerea de cale ferată

La o trecere de cale ferată, Marius nu a mai fost atent că barierele nu s-au ridicat după trecerea unui tren. Credea că s-au blocat, aşa că le-a forţat şi a trecut. Maşina în care se aflau a fost izbită în plin de cel de-al doilea tren care venea în viteză. Impactul a fost fatal pentru Maria. S-a stins sub ochii fiicei sale de doi ani.

Articolul continuă după reclamă

Tânăra era însărcinată cu cel de-al doilea copil. Era în cinci luni. Acum o fetiţă de doi ani va creşte fără mama ei. Un soţ va trăi o viaţă întreagă cu vina că şi-a condus soţia şi copilul nenăscut spre moarte.

Pe pagina de Facebook a lui Marius, un mesaj mai vechi la o fotografie din ziua nunţii lor anunţa: „Împreună până la sfârşit! Te iubesc cel mai mult pe lumea asta!” Din păcate, sfârşitul a venit atât de devreme.

Monica Palade Like

Cu o experienţă în presă de peste 20 de ani, s-a alăturat echipei observatornews.ro în luna ianuarie 2021.

Întrebarea zilei
Şoferii agresivi în trafic vor putea fi reclamaţi în aplicaţia Poliției. Vi se pare o idee bună?
Observator » Evenimente » Ea este tânăra mamă, care a murit la o trecere de cale ferată din Dolj sub ochii fiicei de doi ani. Maria era însărcinată în cinci luni