Antena Meniu Search
x

Zile libere 2023. Cât va dura minivacanța bugetarilor de Ziua Națională

Deşi ne apropiem de jumătatea lui octombrie, vă puteţi rezerva deja vacanţa pentru 1 Decembrie. Bugetarii vor avea parte de patru zile libere, în preajma Zilei Naţionale: de Sfântul Andrei, care pică într-o joi, şi până duminică, pe 3 decembrie. Un motiv pentru hotelieri să scoată deja la înaintare ofertele.

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 12.10.2023, 13:32

Vezi și

Administratorii de pensiuni din satul maramureșean Breb au încercat să păstreze tarifele de anul trecut. Astfel, vacanța de 1 Decembrie pornește de la 400 de lei pe cameră, include și demi pensiune, iar turiștii pot avea parte de cină festivă, dar și spectacole oferite de ceterași. Și administratorii de pârtii sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile. Aici, locurile de cazare au fost deja la mare căutare și prețurile pornesc de la 340 de lei. 

Marea îi atrage pe turiști chiar și de 1 Decembrie. La un hotel de 4 stele din Mamaia, prețurile pornesc de la 410 lei pe noapte și includ și servicii de relaxare. În Eforie Nord, prețul pornește de la 380 de lei pe noapte într-un hotel de 4 stele, iar turiștii care aleg pachetul all inclusive trebuie să scoată din buzunare 750 de lei pe noapte. La un hotel de 5 stele în Olimp, prețul este de 730 de lei pe noapte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Zile libere 2023. Cât va dura minivacanța bugetarilor de Ziua Națională