Antena Meniu Search
x

Ziua Mondială a Mediului. Sibienii au o idee excelentă pentru a încuraja reciclarea plasticului (Video)

Sibienii au un eveniment cu totul şi cu totul special. Bursa de plastic. O idee excelentă pentru a încuraja reciclarea plasticului şi pentru a diminua folosirea lui excesivă.

de Redactia Observator

la 05.06.2019, 15:21

Vezi și

Sibienii au un eveniment cu totul şi cu totul special. Bursa de plastic. O idee excelentă pentru a încuraja reciclarea plasticului şi pentru a diminua folosirea lui excesivă. Şi trebuie să ştiţi că cei care aleg să facă asta, primesc şi ceva în schimb. Cum ar fi răsaduri sau monede suvenir SibCoin.

Consorțiul Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019 marchează 5 iunie, Ziua Internațională a Mediului printr-un eveniment inedit: bursa de plastic.

Pentru a încuraja reciclarea plasticului și a diminua folosirea lui excesiva, Consorțiul Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019 invită sibienii să aducă plastic de orice fel pentru care vor primi în schimb monede suvenir SibCoin sau răsaduri.

Pentru copii, orice cantitate de plastic adusă va fi recompensată cu SibCoin sau răsaduri la alegere.

Răsadurile sunt oferite de Consorțiul Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019 care derulează un parteneriat cu Stațiunea de Cercetare și Producție Legumicolă Buzău. Ele au fost crescute în serele Serviciului Public pentru Administrare Parcuri și Zone Verzi Sibiu din cadrul Primăriei Sibiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Ziua Mondială a Mediului. Sibienii au o idee excelentă pentru a încuraja reciclarea plasticului (Video)