Antena Meniu Search
x

Video "Ziua Z a percheziţiilor". Peste 300 de descinderi ale DIICOT în toată ţara: de la trafic de droguri în penitenciare, la trafic de migranţi

Sunt percheziții de amploare în toată ţara, pentru destructurarea mai multor grupuri infracționale. Procurorii DIICOT împreună cu poliţişti și mascați descind astăzi la sute de adrese și vor aduce la audieri tot atâția suspecți de crimă organizata. Au început din Timiş şi Arad, acolo unde mai multe saloane de masaj erotic ar fi folosite drept paravan pentru prostituţie şi trafic de droguri.

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 25.05.2023, 13:27

Vezi și

Percheziţiile au început în Arad şi Timişoara, dar continuă în toată ţara. Am putea spune este "Ziua Z" a percheziţiilor. Procurorii anti-mafia de la structurile din cele mai importante oraşe ale ţătii au descins astăzi la peste 300 de adrese, şi cu siguranţă vor ajunge la audieri cel puţin tot atâţia suspecţi.

La sediul central DIICOT din Capitală au fost aduşi până acum câteva zeci de indivizi suspecţi într-un dosar de trafic de migranţi. Aceştia împreună cu ma mulţi cetăţeni arabi convingeau persoane de origine afro-asiatică să vină în statele din vestul Europei la muncă. Le cerea acestora câte 5.000 de euro, erau băgaţi ilegal în România şi erau scoşi tot ilegal din ţară. Aceştia voiau să meargă în Germania însă nu mai reuşeau să ajungă acolo. Erau abandonaţi după ce li se luau banii.

Percheziţiile nu se opresc aici, o grupare de trafic de droguri a fost destructurată în Galaţi. Acolo mai mulţi indivizi au reuşit să introducă în penitenciare cantităţi impresionante de droguri de mare risc cu ajutorul rudelor celor care sunt închişi în 3 penitenciare din ţară. Percheziţiile continuă şi la această oră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » "Ziua Z a percheziţiilor". Peste 300 de descinderi ale DIICOT în toată ţara: de la trafic de droguri în penitenciare, la trafic de migranţi