Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Imagini EXCLUSIVE de la cununia religioasă dintre Ianis şi Elena Hagi. Cele mai frumoase momente

Ianis Hagi s-a căsătorit religios cu Elena, duminică, la Biserica Sfântul Visarion din Capitală, un lăcaş de cult cu o istorie impresionantă şi o arhitectură pe măsură. Cei doi au spus "Da" în faţa lui Dumnezeu. Ceremonia religioasă a durat o oră, iar mirii au ieşit din biserică în aplauzele şi uralele invitaţilor. Antena deţine drepturi exclusive de la evenimentul anului. 

de Redactia Observator

la 14.07.2024 , 17:17

Plini de emoţii, Elena şi Ianis Hagi au păşit spre altar şă-şi unească destinele în faţa lui Dumnezeu. Sub privirile tuturor, cei doi miri au radiat de fericire. Ceremonia a fost una relativ restrânsă, cu familiile şi apropiaţii celor doi. Printre cei prezenţi s-a numărat Mircea Geoană. Mireasa a purtat o rochie superbă cu trenă lungă şi un voal spectaculos. Ianis a optat pentru o ţinută cu pantaloni negri şi sacou alb.

Cei doi au spus "Da" în faţa lui Dumnezeu

Elena şi-a ales un buchet de bujori albi pentru ziua cea mare. Iar rochia, tip sirenă cu o broderie fină. În biserică, primii care şi-au făcut apariţia au fost părinţii celor doi miri - Gheorghe şi Marilena, împreună cu fiica lor, Kira Hagi, dar şi Constantin şi Liliana Tănase. Toţi au aşteptat în primul rând cel mai important eveniment din viaţa copiilor lor. 

Articolul continuă după reclamă

Biserica Visarion din Capital este un loc de suflet pentru familia Hagi. Părintele paroh este duhovnicul lui Ianis şi este locul în care el şi familia lui vin de ani de zile, iar cele mai importante sărbători şi le-au petrecut aici. 

Vezi în GALERIA FOTO cele mai frumoase imagini surprinse la cununia religioasă dintre Ianis şi Elena Hagi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 6 voturi
Întrebarea zilei
De câte ori consumaţi mezeluri pe săptămână?
Observator » Exclusiv Observator » Imagini EXCLUSIVE de la cununia religioasă dintre Ianis şi Elena Hagi. Cele mai frumoase momente