Antena Meniu Search
x

Video Interviu exclusiv cu actriţa Gal Gadot, despre cel mai nou film al ei, "Heart of Stone". Mesajul impresionant pentru fanii din România

Adorată de o planetă întreagă, actriţa care a fost Femeia Fantastică şi se va transforma în Cleopatra a Egiptului a acordat un interviu în exclusivitate pentru Observator. Gal Gadot a vorbit despre cel mai nou film al ei, Heart of Stone, şi ne-a spus ce super-putere ar vrea să aibă. A încheiat cu un mesaj impresionant pentru fanii din România. 

de Simona Moloiu

la 09.08.2023, 21:10

Vezi și

În Heart of Stone, Gal Gadot intră în pielea unei agente secrete care trebuie să salveze lumea de o ameninţare uriaşă. O misiune simplă, dacă te gândeşti că s-a născut în Israel, unde armata este obligatorie: a făcut trei ani de pregătire militară. 

Reporter: Care a fost cea mai grea scenă pentru tine şi care este scena ta preferata ta? 

Gal Gadot: Asta e ceva diferit. Îmi e greu să aleg o scenă preferată. Dificilă, nu mi se pare. Dificile sunt aspectele fizice, cele care implică muncă fizică şi este foarte frig sau foarte cald sau filmezi în miez de noapte, aceste scene au fost o provocare.  

Gal Gadot a cunoscut celebritatea ca Miss Israel, titlu cucerit în 2004

Model în adolescenţă, Gal Gadot a cunoscut celebritatea ca Miss Israel, titlu cucerit în 2004. La aproape 20 de ani de când primea coroana este una dintre cele mai iubite actriţe din lume şi a ajuns în topul celor mai influenţi 100 de oameni din lume. În rolul care a propulsat-o pe orbita succesului a fost de super-eroină în franciza Femeia Fantastică. 

Reporter: Dacă ar fi posibil să ai o superputere, ce superputere ai vrea să ai? 

Gal Gadot: Dacă ar fi să aleg doar una dintre ele, aş vrea să am puterea de a vindeca oamenii. 

Va deveni prima actriţă din Israel recompensată cu o stea pe Aleea Celebrităţilor de la Hollywood

Deocamdată are doar puterea de a-i seduce. După ce a vrut acum 10 ani să renunţa la actorie, Gal Gadot va deveni prima actriţă din Israel recompensată cu o stea pe Aleea Celebrităţilor de la Hollywood. Abia aşteaptă momentul de anul viitor...

Gal Gadot: Câteodată realitatea îţi depăşeşte visurile. Când eram mică, voiam să fiu dansatoare şi coregrafă, apoi m-am răzgândit şi am vrut să fiu farmacistă, cel care face medicamente, şi după aceea am vrut să mă fac avocat. Şi iată-mă acum!  

Va reveni pe marile ecrane în rolul reginei rele din Albă ca Zăpada

Aventura în lumea filmului nu se opreşte aici pentru Gal Gadot. Anul viitor va reveni pe marile ecrane în rolul reginei rele din Albă ca Zăpada, apoi se va transforma în Cleopatra, într-o nouă ecranizare despre viaţa celebrei regine a Egiptului. 

Gal Gadot: Pentru minunaţii mei fani din România: vreau să vă transmit dragostea mea şi toate cele bune. Vă îmbrăţişez din Los Angeles! 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Exclusiv Observator » Interviu exclusiv cu actriţa Gal Gadot, despre cel mai nou film al ei, "Heart of Stone". Mesajul impresionant pentru fanii din România