Antena Meniu Search
x

Video Jurnalist Observator, în mijlocul războiului din Ucraina: Ordinul a fost dat, ţara a fost atacată

Războiul din Ucraina a început. Au fost bombardate, în urmă cu mai puţin de o oră, mai multe zone din Ucraina. S-au auzit explozii puternice în Harkov, Dnipro şi chiar pe un aerodrom din apropierea Kievului. 

Laurenţiu Rădulescu
de Laurenţiu Rădulescu

la 24.02.2022, 10:03

Vezi și

Ordinul a fost dat, Ucraina a fost atacată. O acţiune de care se temeau cel mai tare ucrainenii până la acest moment, sunt oraşe importante în Ucraina care au fost atacate în cursul nopţii trecute, vorbim în primul rând de ceea ce se întâmplă la Kiev, pentru că acolo au fost auzite mai multe explozii, mai multe focuri puternice de artilerie.

De asemenea, avem informaţii că un aerodrom care se află în imediata apropiere a aeroportului principal din Kiev a fost atacat, acolo se pare că armata ucraineană îşi depozitase mai multe avioane MIG-29, evident o ţintă militară.

Oamenii sunt sfătuiţi să părăsească zona de conflict

În urmă cu foarte puţin timp un mesaj oficial al ministerului Apărării rus a confirmat faptul că tiruri de artilerie, bombe sunt date pe date pe ţinte militare şi că populaţia civilă din Ucraina nu ar fi în pericol. Este o ultimă declaraţie făcută de către cei de la ministerul Apărării a federaţiei ruse. 

Două lovituri puternice s-au auzit şi în Mariupol, aproximativ 50 de kilometri de graniţa cu federaţia rusă, au fost de asemenea lovite oraşe importante precum Nipro, Harkiv şi zone aflate în imediata apropiere a regiunii Doneţk. 

Oamenii sunt sfătuiţi să se retragă. Mişcări importante de trupe inclusiv al armatei Ucrainei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Exclusiv Observator » Jurnalist Observator, în mijlocul războiului din Ucraina: Ordinul a fost dat, ţara a fost atacată