Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bărbat cercetat pentru tentativă de omor, după ce a lovit cu putere un tânăr în cap, în Chiajna. La spital, victima a spus că s-a rănit singură

Un scandal a avut loc în comuna Chiajna, în urma căruia un tânăr de 29 de ani a ajuns la spital cu o lovitură la cap. Procurorii și polițiștii fac cercetări într-un dosar de tentativă de omor.

de Redactia Observator

la 13.10.2024 , 17:33

Bărbat cercetat pentru tentativă de omor, după ce a lovit cu putere un tânăr în cap, în Chiajna. La spital, victima a spus că s-a rănit singură Bărbat cercetat pentru tentativă de omor, după ce a lovit cu putere un tânăr în cap, în Chiajna. La spital, victima a spus că s-a rănit singură - Shutterstock

Sâmbătă, în jurul orei 1:33, polițiștii din Chitila au fost sesizați prin apel la 112 cu privire la faptul că în comuna Chiajna a izbucnit un conflict spontan, transmite IPJ Ilfov.

Bărbatul a luat vina asupra lui

Polițiștii ajunși la fața locului au identificat un bărbat de 29 de ani, care avea o lovitură la nivelul capului. Acesta a fost transportat la spital. Bărbatul a spus că s-ar fi auto-accidentat.

Articolul continuă după reclamă

În cauză, polițiștii s-au sesizat din oficiu. În urma cercetărilor, s-a constatat că, în urma unor discuții contradictorii între mai multe persoane, una dintre acestea l-ar fi lovit cu un obiect contondent pe bărbatul de 29 de ani.

Dosarul a fost preluat de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, polițiștii Serviciului Investigații Criminale Ilfov desfășurând cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor, sub directa coordonare a procurorului de caz.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Inflaţia a scăzut în luna septembrie. Simțiți ieftinirile la buzunar?
Observator » Evenimente » Bărbat cercetat pentru tentativă de omor, după ce a lovit cu putere un tânăr în cap, în Chiajna. La spital, victima a spus că s-a rănit singură